Min side

Log ind

Polo Ralph Lauren Flat Knit Dress Sock Black
Polo Ralph Lauren Flat Knit Dress Sock Black
Polo Ralph Lauren Flat Knit Dress Sock Black
SHOP THE LOOK
Polo Ralph Lauren Flat Knit Dress Sock Black  i gruppen Tøj / Undertøj / Strømper / Almindelige sokker hos Care of Carl (10508510)

Flat Knit Dress Sock Black

99,-
Produktet er udsolgt.

Se vores øvrige sortiment for lignende produkter.
Oversigt

Har du styr på hvordan du kan matche dine strømper med resten af dit outfit? Vi har lavet en guide som kan hjælpe dig lidt på vej. Find den i Carl Magazine.
Artikelnummer
10508510

Det som i 1967 startede som en slipsekollektion har i løbt af årene udviklet sig til en hel livsstil signeret Ralph Lauren. Polo Ralph Lauren-kollektionen er grundstenen i Ralph Laurens-kollektioner og kombinerer en tidløs og afslappet preppy still fra den amerikanske østkyst og IVY-league universiteterne med en mere klassisk og formel engelsk stil. Det er ikke at overdrive, hvis man siger at Ralph Lauren har været med til at definere den amerikanske stil og den såkaldte preppy stil.   

Med sit ikoniske logo med en polospiller på en hest, er Polo Ralph Lauren gået hen og blevet et verdenskendt varemærke og en favorit i mange mænds garderobe, hvad enten det er i form af den klassiske hvide oxford-skjorte, den kabelstrikkede trøje eller den karateristiske polotrøje.  

 

Farve: Sort
Lev. art nr: A69A0008B2153
Lev. farve nr: A0001
Bedømmelser 0/5 (0 bedømmelse)
Kontakt os

Generelle spørgsmål
Du kan finde vores svar på de mest stillede spørgsmål her.

Telefon: 89 88 00 11
Hverdage kl 08.00-17.00.

Mail: info@careofcarl.dk
Vi besvarer din mail inden for 24 timer på hverdage.