Min side

Log ind

Betaling

Kortbetaling

Du kan betale med Dankort, Visa eller Mastercard.

Når købet gøres, gennemførres en reservation af pengene på dit kort, og dette beløb trækkes fra dit kort når varerne er sendt fra Care of Carl.

PayPal

Du kan betale med PayPal. Vælg betalingsløsningen i ”kassen” og følg derefter anvisningerne. Det er nødvendigt med en konto hos PayPal for at kunne gennemføre betalingen. Har du endnu ikke dette, er det nemt at registrere sig. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer.

Mobilepay 

Du kan betale via MobilePay, men kun hvis din MobilePay-konto er sat op med et Dankort eller VISA/Dankort. MobilePay-kontoer som er opsat med Mastercard eller VISA, fungerer ikke. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer. Ved tilbagebetaling bliver pengene tilbagebetalt til kortet, som er koblet op til MobilePay-kontoen. 

Betalingstransaktionerne håndteres af vores betalingspartner Payex for at sikre en hurtig og sikker betaling. Payex opfylder kravene for PCI-DSS. Care of Carl gemmer aldrig dine kortinformationer. Alt information sendes krypteret. Dette kan du selv se i din browser ved at se at webadressen begynder med https:// (normal trafik går over http://) når din betaling gennemføres. Care of Carl håndterer personoplysninger ifølge den danske personoplysningslov (Lov om behandling af personoplysninger).