Log ind

Generel information om sommerudsalget 

Vi får ofte spørgsmål om vores vinterudsalg. Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål:

I år starter udsalget tirsdag den 16. juni kl 12:00.

Størrelser som ikke vises på produkterne i udsalgsperioden er udsolgt og kommer ikke til at komme på lager igen.

Vores kunder (som har handlet for mindst 1000 kr. i løbet af året) har adgang til før-udsalget fra og med søndag den 14. juni. Til dig som har adgang til før-udsalget (som har fået en personlig invitation), klik her for at besøge vores udsalgsafdeling.

Årsagen til dette er, at vi har valgt at belønne vores loyale kunder, som har handlet ved os gentagne gange. Hvis du ønsker adgang til før-udsalget ved næste udsalg, skal du altså imellemtiden have handlet hos os og accepteret at modtage vores nyhedsbrev samt andet markedsføringsrelateret materiale. Dette kan du gøre i forbindelse med dit køb eller under din kundeprofil.

Det tøj som indgår i udsalget er det tøj og de størrelser som er tilbage af vores varemærkers forårs- og sommerkollektioner. Derfor vil klassiske modeller som er i butikken sæson efter sæson ikke være en del af udsalget, på samme måde som de nyeste modeller fra efterårs- og vinterkollektioner heller ikke vil være det.

På baggrund af tilbagemeldinger og ønsker som vi har fået ind fra vores kunder, så findes der yderligere en før-udsalgs kundekategori. De kunder som har handlet for ekstra meget i løbet af året (mere end 5.000 kr.), får allerede adgang til udsalget fra og med lørdag den 13. juni kl 12:00. Disse kunder får en personlig invitation til før-udsalget.

Vi håber at vores kunder forstår og sætter pris på dette. Skulle du have nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner fra CareOfCarl.dk

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »