Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information
 • Cheaney
 • Cheaney
 • Cheaney

  Cheaney

  Klassiske håndlavede sko fremstillet i de bedste materialer - sådan kan man bedst beskrive det britiske skomærke Joseph Cheaney & Sons. Virksomheden er 100% dedikeret til produktionen af kvalitetssko, som udelukkende bliver produceret i Northamtonshire i England, præcis som da virksomheden blev grundlagt i 1886.

   

  Efter i flere år at have været en del af skoproducenten Church & Co, som var ejet af Prada, blev Cheaney købt tilbage af fætrene Jonathan og William Church. Efter tilbagekøbet er Cheaney igen blevet et varemærke med stor passion for håndværket og den britiske skomagertradition.

 • Cheaney

  Northamptonshire

  Det britiske grevedømme, Northamptonshire, er synonym med traditionelt producerede kvalitetssko. Det er derfor også meget naturligt, at det netop er i dette område at man finder de bedste britiske skoproducenter, såsom Joseph Cheaney & Sons, Loake, Church's samt Crockett & Jones.

   

  Siden midten af 1600-tallet, hvor man i borgerkrigen leverede sko til det engelske parlaments tropper, har regionen haft tradition for at producere sko. Det var dog først i slutningen af 1800-tallet at skoindustruen fik sit boom og der i højere grad opstod organiserede skoproducenter i regionen.

Filtrer / Sorter
Vis kategori:Sorter:
Artikel 1-6 af 6

 • Artikel 1-6 af 6.