✔ Fri fragt over 299;- ✔ Fri retur ✔ 1-3 dages levering

Tailoring services

10

Tailoring Services by Care of Carl

 • Bestil en prøveæske med størrelser og pasformer for at sikre et velsiddende jakkesæt.
 • Vælg mellem fem modeller.
 • Vælg stof, farve, pasform og eventuelle tilpasninger.
 • Vi producerer jakkesættet efter dine specifikationer og leverer det inden for 3-4 uger. Bemærk venligst, at jakkesættet ikke kan returneres, da det er skræddersyet til dig.
 • Du vælger selv din skrædder til at tilpasse dit jakkesæt, så det passer perfekt.
 • Care of Carl refunderer dig for skrædderudgifterne.

FØRSTE ORDRE?

Tailoring Services
by Care of Carl

 • Bestil en prøveæske med størrelser og pasformer for at sikre et velsiddende jakkesæt.
 • Vælg mellem fem modeller.
 • Vælg stof, farve, pasform og eventuelle tilpasninger.
 • Vi producerer jakkesættet efter dine specifikationer og leverer det inden for 3-4 uger. Bemærk venligst, at jakkesættet ikke kan returneres, da det er skræddersyet til dig.
 • Du vælger selv din skrædder til at tilpasse dit jakkesæt, så det passer perfekt.
 • Care of Carl refunderer dig for skrædderudgifterne.

FØRSTE ORDRE?

Vælg en model, og design dit jakkesæt

LÆS MERE FRA

Carl Magazine

Læs hvad vores kunder synes om Tailoring Services

★★★★★

Efter at have afprøvet det meste på markedet valgte jeg et jakkesæt fra Care of Carl's "Tailor Made Suits". Jeg er yderst tilfreds med produktet, pasformen og servicen omkring tjenesten. Jeg vil helt sikkert vende tilbage med nye bestillinger. Flot arbejde!

Peter H | 2023-12-07
★★★★★

Tjenesten er førsteklasses, og jeg anbefaler den varmt! Både kvaliteten på stofferne samt mulighederne for personlig tilpasning hos skrædderen bagefter. Når man til dette lægger den kompetence og personlige behandling, som jeg fik hos Care of Carl, kan tjenesten ikke få andet end en stærk 5'er i bedømmelse. Well done Care of Carl – I'll be back!

Hans-Christian A | 2023-12-28
★★★★★

Meget god service og kvalitet på produktet.
Valgmulighederne for stof og model gjorde det let at finde præcis den dragt, jeg ønskede mig. Overordnet utroligt tilfreds!

Pontus S | 2023-12-05
★★★★★

Jeg er super tilfreds med pasformen og stofkvaliteten samt syningen - sidder perfekt.
Meget værdsat, at man også får et skræddertilskud til at justere dragten - meget generøst og fantastisk service fra Care of Carl!

Fredrik A | 2023-11-28
★★★★★

"Tak for rigtig god og kyndig service. Dygtige og vidende ved prøvningen og valget af materialer og pasform. Meget tilfreds med min nye smoking. Bedre end forventet."

Jörgen A | 2023-12-13
★★★★★

Let proces for at bestille dragterne, som kom indenfor 3 uger! Ser frem til at bruge min nye dobbeltradede dragt ved alle lejligheder. Tak!

Christian L | 2023-12-16
 • HVORDAN FUNGERER TAILORING SERVICES?

   Tailoring Services by Care of Carl giver dig mulighed for at skræddersy og producere et jakkesæt efter dine behov og ønsker. Du kan vælge model, pasform, stof, farve og nogle ekstra muligheder.

   Vi anbefaler alle vores kunder at bestille vores prøveæske, før de begynder at skabe deres jakkesæt (du skal have en kundekonto hos os for at bruge denne service). Hvis du har brugt tjenesten før eller er sikker på din størrelse, kan du springe dette over og gå direkte til trin 1.

   Klik her for at bestille en prøveæske med vores forskellige pasformer i de to størrelser, vi vælger til dig.

   1. Vælg model - du har fem modeller at vælge imellem, som alle fås i begge vores pasforme.
   2. Vælg din pasform - vælg mellem slim og classic.
    TIP: Hvis du er usikker på pasformen, kan du bestille en prøveæske, før du fortsætter her.
   3. Vælg din størrelse - jakken fås også i ekstra lang.
    Bemærk, at du kan blande størrelser, f.eks. jakke 50 og bukser 48.
    Alle bukser leveres i rå længde, som du kan justere til en perfekt længde via vores skræddersyning.
   4. Vælg dit stof - vi har fem materialer at vælge imellem, og du kan læse om deres anvendelse og information på konstruktionssiden.
    TIP: Hvis du ikke er sikker på, hvilket stof du skal bruge, kan du bestille vores prøveæske.
   5. Vælg farve - ikke alle materialer tilbydes i alle farver, men der er en række grundfarver at vælge imellem.
   6. 6. Tilføj eventuelle ekstra muligheder som f.eks. et monogram, og om du vil have knaphuller i ærmegabet på jakken.
    Vælg usprættede knaphuller, hvis du vil have mulighed for nemt at forkorte ærmelængden hos en skrædder.
   7. Når du er færdig med at skabe dit jakkesæt, tjekker du ud gennem indkøbskurven som normalt, og dit jakkesæt begynder at blive produceret.
    Du vil have det hjemme efter ca. 3-4 uger.
    Bemærk venligst, at du efter dette trin ikke kan returnere dit jakkesæt, da det produceres på bestilling efter dine ønsker.
   8. For at få en optimal pasform anbefaler vi, at du tilpasser dit jakkesæt hos en skrædder efter eget valg, som vil foretage ændringerne efter dine ønsker.
    Du sender os derefter kvitteringen for ændringerne, og vi refunderer dig for udgifter op til 1099 DKK.

   Prisen på vores jakkesæt varierer mellem 6099 kr og 6499 DKK, afhængigt af hvilket materiale du vælger til dit jakkesæt. Dette inkluderer et skræddertillæg på 1099 DKK.

 • HVORDAN FUNGERER PRØVEBOKSEN?

   For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at købe et jakkesæt hos os, tilbyder vi en gratis prøveæske, hvor du får to jakkesæt, som du kan prøve derhjemme i 4 dage. Vi sender også vores to forskellige pasformer, så du nemt kan vælge, hvilken der passer dig bedst.

   Vores to forskellige pasformer er Classic og Slim, hvor buksernes bredde og detaljer er forskellige. Jakken er dog den samme til begge pasformer og er designet til at passe godt til både de smalle og mere moderne Slim-bukser samt Classic - en af de to mere rummelige pasformer med et mere traditionelt snit.

   ​Prøveæsken indeholder også hele vores udvalg af materialer, som du kan vælge imellem. Du vil også modtage en folder med information om materialerne, og hvordan du kommer i gang med at skabe dit jakkesæt.

   Bestil din prøveæske her. Udfyld din højde, vægt og den størrelse, du normalt bruger i jakker og jakkesæt, så matcher vi en prøveæske til dig. Når du har modtaget en bekræftelse, vil prøveæsken blive sendt til dig inden for 1-2 arbejdsdage.

   Hvis ingen af jakkesættene passer, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

   Bemærk venligst, at du vil blive opkrævet prisen for jakkesættene, hvis prøveæsken ikke returneres inden for 4 dage.

 • HVORDAN SKAL MIT JAKKESÆT SIDDE?

   Hvis du ikke er sikker på, hvordan et jakkesæt skal sidde, anbefaler vi, at du læser dette indlæg først. Der finder du en komplet guide til, hvad du skal overveje, når du prøver dit jakkesæt.

   Når du bestiller dit jakkesæt, har du mulighed for at vælge størrelsen på bukserne og jakken separat, så du kan få forskellige størrelser på jakke og bukser.

   Hvis jakkesættene i prøveæsken ikke passer, bedes du kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp. Det samme gælder, hvis du synes, at jakken er for kort i ærmerne.

   Bemærk venligst, at bukserne leveres i rå længde og derfor skal lægges op af en skrædder bagefter. Dette er dækket af vores tilskud til skrædderarbejde.

 • KAN JEG RETURNERE MIT JAKKESÆT?

   Vi tilbyder ikke returnering af vores jakkesæt. Det skyldes, at dit jakkesæt er skræddersyet efter dine ønsker. Du kan dog sælge dit jakkesæt som normalt på Pre-owned bagefter.

 • HVORDAN FUNGERER TILSKUDDET TIL SKRÆDDERSYNING?
   1. Bestil et jakkesæt gennem vores service.
   2. Når du modtager dit jakkesæt efter 3-4 uger, kan du tage det med til en skrædder. Du får 1099 DKK. til justeringer, hvilket er nok til at justere alle dele af jakken og bukserne.
   3. Send en e-mail til vores kundeservicecenter, [email protected], med et billede af kvitteringen fra din skrædder. Tilskuddet bliver udbetalt til det samme kort, som blev brugt til købet. Beløbet kan også indsættes på din kundekonto som en kredit, der kan bruges til fremtidige køb hos os, hvis du ønsker det.

   Du vil maksimalt modtage den angivne godtgørelse for dit købte tøj inden for 1-3 arbejdsdage. Hvis skrædderomkostningerne ikke beløber sig til den angivne godtgørelse, udbetales det tilsvarende beløb på kvitteringen.

 • HVAD MENES DER MED FODER?

   Halvforet: EEn halvforet jakke har et inderfor på indersiden af ærmerne og skuldrene. Manglen på indvendigt for foran og bagpå gør, at jakken føles lidt mere bevægelig, mens tøjet falder blødt. Det bløde inderfor giver en fleksibel jakke og skaber et velforarbejdet look.

   Helforet: En helforet jakke har inderfor på indersiden af ærmerne og skuldrene samt på indersiden foran og bagpå. Foret hjælper med at skjule produktets konstruktion, mens det bløde stof giver en fleksibel jakke. En fuldt foret jakke har begrænset bevægelsesfrihed sammenlignet med en halvt foret eller uforet jakke, men tilbyder et godt håndværk indvendigt.

   Uforet: Udtrykket uforet jakke henviser til et produkt, der ikke har noget indvendigt for, hvilket øger dets bevægelighed, især over ærmer og skuldre.En uforet jakke kan virke som en simpel konstruktion, men en velsiddende og uforet jakke kræver virkelig sin skrædder.

 • HVAD ER KONSTRUKTION?

   Begrebet konstruktion henviser til strukturen eller manglen på struktur i hele jakken. En ukonstrueret jakke mangler både mellemfor og skulderpolstring, hvilket resulterer i et blødt fald, der helt tilpasser sig kroppens form. Det er kompliceret at fremstille en ukonstrueret jakke, og manglen på mellemfor gør det sværere at styre stoffet i den rigtige retning og skabe en tætsiddende pasform, hvilket øger prisen på et ukonstrueret produkt. En konstrueret jakke giver derimod et kontrolleret fald og en velformet silhuet, som passer til folk med skrå skuldre.

 • HVAD BETYDER SUPER 100, 110, 120, 130?

   På mange jakkesæt og finere produkter kan man læse, at stoffet er fremstillet i Super 100's, Super 110's, Super 120's uld og så videre. Det er en beskrivelse af, hvor fine fibrene er i uldgarnet. Jo højere Super-nummer tøjet har, jo finere er kvaliteten, og jo mere behageligt føles tøjet for brugeren. For eksempel betyder Super 100's, at uldfibrene ikke må være tykkere end 18,75 mikrometer. For hver 10. stigning i klassificeringen falder antallet af tilladte mikrometer med 0,5, hvilket betyder, at et Super 110's-produkt ikke må indeholde fibre, der er tykkere end 18,25 mikrometer. Til sammenligning har menneskehår en tykkelse på 40-120 mikrometer.

 • DETALJER OM JAKKEN

   Revers: "Revers" på en jakke er den del af jakken, der foldes over og ligger oven på brystet, når den er knappet. Reversene kan ses som den del, der danner jakkens krave. Reversets design og bredde kan variere afhængigt af modetrends og personlig stil.

   • Notch lapel: Dette design er mest almindeligt på jakker og jakkesæt. Det har et tydeligt 'hak', hvor kraven møder reverset.
   • Peak lapel: Denne type revers er mere formel og ses ofte på smokinger og frakker. Toppen af reversen peger opad og væk fra halsen.
   • Sjalrevers (Shawl lapel): Denne type har en blød, kontinuerlig kurve uden skarpe vinkler eller fordybninger. Den findes ofte på smokinger.

   Stolpelukning: En stolpelukning eller slids i ryggen er en åbning på en jakke, som enten øger bærerens bevægelighed eller gør det lettere at tage tøjet af og på. En slim fit er ofte fremstillet med en dobbelt stolpelukning, mens en normal til rummelig pasform ofte er prydet med en enkelt stolpelukning. Det er også almindeligt, at stolpelukningen er syet sammen med løse sting for at holde stofsnorene på plads.

   Paspoleret lomme: Et almindeligt træk ved en jakke er, at de indvendige brystlommer er kantet af jakkens stof og danner en såkaldt paspoleret lomme. Denne teknik skaber en flot detalje, der som regel fremhæver inderforets udseende.

Filtrer / sorter
Min stil Gå til "Stilråd" for at aktivere Min stil, og oplev er mere håndplukket udvalg til dig.
Nulstil filter
10 Produkter
viser 10 af 10
Vil du fortsætte hvor du var?
Nej, jag vil starte forfra
Ja, jeg vil fortsætte

Kunderådgivning

Tilbage

Chat

Mandag-fredag 08-17 Søndage: Sommerlukket

Generelle spørgsmål

I uge 27 har vi begrænsede åbningstider på telefon. Venligst send en e-mail til [email protected]

Du kan finde vores svar på de mest stillede spørgsmål her.

Mail

[email protected]

Vi besvarer din mail inden for 24 timer på hverdage.

4.72/5 4129 Bedømmelser

God oplevelse

Anne H

2024-07-22

Køber

2024-07-09

Perfect levering af bestilte produkt

Hans M

2024-07-22

Køber

2024-07-09

Hurtigt og fint pakket. Super duper

Bibi F

2024-07-18

Køber

2024-06-26

Forsendelsen var god og der var god kvalitet på varen ;)

Lucas M

2024-07-18

Køber

2024-07-08

Hurtig og fin levering

Lene S

2024-07-18

Køber

2024-07-09

Super hjemmeside

Thomas S

2024-07-17

Køber

2024-07-06

Gode tilbud og service. 

Kim G

2024-07-17

Køber

2024-07-05

Super god service 

Dan S

2024-07-15

Køber

2024-07-02

Altid topklasse med CARE of CARL.

Per M

2024-07-15

Køber

2024-07-04

Alt perfekt. Se Trustpilot anmeldelse. Kun ros

Jørn Q

2024-07-15

Køber

2024-07-03

Super god og hurtig betjening!!

Anna K

2024-07-11

Køber

2024-07-01

Hurtig levering👍🏻

Thomas C

2024-07-11

Køber

2024-07-01

God oplevelse 

Amalie D

2024-07-08

Køber

2024-06-25

Perfekt og hurtig levering

Thomas O

2024-07-08

Køber

2024-06-28

Meget tilfreds!

Christine S

2024-07-08

Køber

2024-06-25

Hurtig levering og god returproces!

Michael R

2024-07-08

Køber

2024-06-26

Hurtig levering og en god pris på tysk kvalitet :-)

Juergen K

2024-07-08

Køber

2024-06-27

Fik min vare til tiden og den var som forventet. God oplevelse.

Kristian T

2024-07-04

Køber

2024-06-22

Stort sortiment af mærkevarer, hurtigt ekspedition også ifm. returnering.

Poul E

2024-07-02

Køber

2024-06-19

Meget hurtig levering

Birgit H

2024-07-02

Køber

2024-06-19

Hurtig levering

Anders

2024-07-02

Køber

2024-06-20

god kvalitet

Mette F

2024-06-26

Køber

2024-06-15

Fremragende bytteservice

Tobias N

2024-06-26

Køber

2024-06-12

Det var meget hurtig forsendelse og super lækker trøje. Det hele oser af kvalitet. Bare sen måde kvitteringen er lagt i folder. Fed detalje 😁

Mette L

2024-06-25

Køber

2024-06-12

Fine varer og flot indpakning og hurtig levering

Jette V

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Nem bestilling og hurtig levering

Seifollah S

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Godt tøj go kunde service hurtig lev🤩

Allan J

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Ingen problemer

peter s

2024-06-24

Køber

2024-06-12

Perfekt - hurtig leverance

Henrik A

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }