Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information

Rejser: tre franske klassikere
Frankrig er en destination, som har lokket rejsende til i mange århundreder. Unge adelsmænd i 1600- og 1700-tallet havde Paris som et af de nærmest obligatoriske stop på deres såkaldte "Grand Tour",... Læs mere »
At klæde sig efter efterårets farver
Naturens store sceneshow: Lyset er anderledes afdæmpet denne tid på året hvor sommerskovens forårsgrønne farver falmer til mørkere, mere subtile toner,... Læs mere »
An Italian take on British style
Italien møder Storbritannien. Ofte tales der om Stile Inglese, en italiensk fortolkning af klassiske britiske skræddersyede produkter... Læs mere »
5 tekniske jakker til dårligt vejr
I vores del af verden er en rigtig god jakke en nødvendighed for at modstå de vejrforhold vi møder i løbet af store dele af året. En god jakke er ofte også det samme som en teknisk jakke,... Læs mere »
Hvordan skiller man sig ud med en enkel stil?
Der er sikkert mange af os, som drømmer om at skille os ud fra mængden og være os selv. Netop tøj og stil ... Læs mere »
Corduroy: en kongelig affære?
Nu hvor sommeren er forbi, og vi nærmer os efterårets friske vejr, er det et passende tidspunkt til at kigge nærmere på en af de mest rustikke og klassiske stoftyper, der findes, nemlig fløjl... Læs mere »
Læserspørgsmål: Hvad er den korrekte længde på en frakke?
Hvordan ved man hvilken størrelse og længde som er rigtig når man køber frakke, og hvad skal man egentlig tænke på når man køber en frakke ... Læs mere »
1 stykke tøj, 3 outfits: Sømandsfrakken
Sømandsfrakken er endnu en i rækken af ting som oprindeligt blev udviklet som militær- og arbejdstøj. Det er en utrolig alsidig jakke, og vi giver herunder tre tips til hvordan du kan anvende den... Læs mere »
Sådan bruger du pæne sko til en afslappet stil
Vi tror på, at tingene skal være praktiske og funktionelle. Nogle sko er kun beregnet til brug i mere formelle sammenhæng som arrangementer, hvor dresscoden er smoking, eller i et bestyrelseslokale. Andre sko kan derimod være flotte sammen med et jakkesæt, flannelsbukser eller chinos.... Læs mere »
Læserspørgsmål: Kan man spejlvende slipseknuder?
Kan man binde en slipseknude spejlvendt, og hvad sker der i så fald? Vil den sidde løsere eller vil det være det samme... Læs mere »
ARTIKEL 1-10 AF 328.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle