Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kampagne
kunderådgivning
Information

1 skjorte, 3 outfits - Popoverskjorten
En af foråret og sommerens store favoritter her på Care of Carl er popoverskjorten. Den åbner op for en lang række forskellige stiludtryk og kombinationsmuligheder.... Læs mere »
Mismo: Funktionelt luksus i minimalistisk design
Der findes et utal af måder at fremhæve god kvalitet eller vække folks opmærksomhed og købsgebær. Danske Mismo gør det gennem minimalistisk designede tasker med stor omtanke for funktionalitet i både valg af form og materialer. Alt i en flot symbiose.... Læs mere »
En alsidig garderobe
Det siges at vi skandinavere er nogle af de mest rejsende folk i verden, enten i forbindelse med arbejde eller privat, og ofte i en kombination.... Læs mere »
Mød foråret i ruskind
I denne uges tøjvalg fokuserer vi på et materiale som er blevet en favorit hos mange, nemlig ruskind. Tidligere var det typisk bare sko som blev lavet i ruskind, men en eksklusiv ruskindsjakke er blevet noget som flere og flere higer efter og har højt på ønskelisten.... Læs mere »
5 Car coats
Car coaten var oprindeligt opfundet til at beskytte og give maksimal varme til passagerer og chauffører dengang bilerne ofte var åbne. Frakken skulle både være varmende og stilfuld... Læs mere »
Fieldjakken: Klassisk militærjakke med stil
Ligesom meget andet tøj, som har fundet vej ud fra den militære garderobe, er fieldjakken blevet en toneangivende del af mange stilbevidste mænds garderobe. Fieldjakken nedstammer direkte fra de militære jakker... Læs mere »
Hvordan matcher man bedst materialer med hinanden?
Stil handler i stor udstrækning om at skabe visuel balance i det tøj man har på og sætter sammen. Kombinationen af de forskellige materialer som tøjet er lavet af kan være udslagsgivende for resultatet.... Læs mere »
Shaket - Skjortejakken
Skjortejakken – en kombination af skjorte og jakke som både kan bæres som et dresset alternativ til en jakke eller som et mere afslappet alternativ til en skjorte.... Læs mere »
Sjöö Sandström: Svensk håndværk og skandinavisk design
Det prestigefyldte svenske urmærke Sjöö Sandström, er en af verdens få uafhængige urproducenter og de eneste i Sverige af sin slags.... Læs mere »
Match uret - Alsidigheden i uret som tilbehør
I dagens indlæg vil vi på redaktionen inspirere dig til hvordan du kan bruge dit ur, enten nuværende eller fremtidigt. Vi vil demonstrere alsidigheden i et armbåndsur som tilbehør ved at vise det samme ur i anvendt i helt forskellige sammenhænge... Læs mere »
ARTIKEL 1-10 AF 212.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle