Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information

1 stykke tøj, 3 outfits: Hættetrøje i Kashmir
Der er ikke mange beklædningsgenstande med en så afslappet udstråling, som alligevel kan fungere så godt til en opklædt stil. Vi sætter fokus på hættetrøjen i kashmir... Læs mere »
Andreas Weinås: Charmen ved den italienske stil
Jeg har mange gange reflekteret over, hvad det er, som gør de italienske mænd til nogle af verdens absolut bedst klædte... Læs mere »
Et kundeproblem: Når blazeren ikke sidder godt
Mange af vores kunder skriver til os for at få hjælp med at finde frem til den rigtige størrelse og pasform, når de skal købe en blazer. For nyligt kom der et spørgsmål som vi mener kan være relevant for mange høje, slanke og veltrænede mænd. ... Læs mere »
Rygsæk og jakkesæt
I dette indlæg har vi valgt at sætte fokus på rygsækken og hvordan den kan anvendes på en alternativ og stilfuld måde, sammen med et jakkesæt... Læs mere »
5 pæne sweatshirts
Sweatshirten anses ofte som uformel og som et stykke tøj, der anvendes til en mere afslappet stil eller endda som træningstrøje. I dette indlæg fremhæver vi 5 eksempler på sweatshirts, der egner sig i en mere opklædt sammenhæng... Læs mere »
Mode og trends for herren der befinder sig i år 2017
Januar er allerede gået på hæld. Om blot en måned går vi forår og lysere tider i møde. Med andre ord er 2017 for alvor skudt i gang.Men hvad betyder 2017 for herren, der bryder sig om at gå klædt elegant? ... Læs mere »
Skjorten, løsthængende eller i bukserne?
Skjorten er en beklædningsgenstand, som kan spores hele vejen tilbage til antikken. Dengang så den dog givetvis lidt anderledes ud end i dag... Læs mere »
10 jakker til den tidlige forårssæson
Ofte kan det være svært at vælge den rigtige jakke, selvom man ved, at man virkelig har brug for en, samt hvad den skal anvendes til. For at give dig lidt inspiration har vi udvalgt vores 10 personlige favoritter til den tidlige forårsjakke... Læs mere »
Kunsten at vælge det rigtige bælte
Bæltet er et stykke tilbehør, som diskret er med til at påvirke helhedsindtrykket af din påklædning - faktisk mere end hvad mange umiddelbart tror. I dette indlæg giver vi tips til hvordan du kombinerer med dit bælte og hvad du bør undvige... Læs mere »
Gå i sort
2017-02-03 | Ugens tøjvalg
Vi giver ofte tips til hvordan man bedst kan kombinere farver i et outfit. I dag vil vi i stedet prøve at inspirere med et monokromt sort outfit med fokus på en minimalistisk stil... Læs mere »
ARTIKEL 1-10 AF 191.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle