✔ Fri fragt over 299;- ✔ Fri retur ✔ 1-3 dages levering

Handelsbetingelser


§1 Generelt
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer via CareOfCarl.dk - CVR 37333565.

Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og CareOfCarl.dk.

Alle aftaler indgås på dansk og CareOfcarl.dk leverer kun til Danmark. Hvis du ønsker levering til Norge, Sverige eller Finland, bedes du anvende henholdsvis www.careofcarl.no, www.careofcarl.com eller www.careofcarl.fi.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne..

Produkt(er) som indgår omkostningsfrit i forbindelse med køb af anden vare, skal i forbindelse med retur også sendes tilbage. Produktet som har indgået i købet, vil ellers blive fratrukket i beløbet af varen, som refunderes mod dets fulde værdi. 

Eksempel: Du køber en jakke til 4999 kr hvor der i købet indgår en gratis hue, værdi 899 kr. Du returnerer jakken men ikke huen, og vi kommer således til at tilbagebetale 4100 kr til dig.
§2 Fragt og levering

Der er fri fragt på alle bestillinger over 299 kr. Ved bestillinger under 299 kr, tilkommer et fragtgebyr på 49;-.

CareOfCarl.dk sender varer på alle hverdage og alle ordrer som bliver gennemført inden kl. 15.00 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Forsendelsen sker enten med PostNord eller Budbee, hvoraf sidstnævnte kun gælder for københavnsområdet.

Leveringstiden med PostNord er 1-3 arbejdsdage og pakken kan leveres til posthus, pakkeshop, pakkeboks eller hjemmeadresse, alt efter hvad du vælger. käll

Budbee har 1-2 hverdages levering og leverer udelukkende med hjemmelevering til københavnsområdet. Pakken vil blive leveret på den anførte adresse på hverdage mellem kl. 17-22. Du har selv mulighed for at vælge leveringsdatoen uden ekstra gebyr, hvilket sker via SMS-advisering. 

Til ekspreslevering benytter vi os af DHL Express, som leverer til hele Danmark på 1 arbejdsdag (undtagen visse postnumre, hvor leveringsmuligheden i så fald ikke vil blive vist i kassen). Dette sker dog udelukkende på forudsætning af, at du lægger din bestilling senest kl. 15. Ved bestilling efter kl. 15, vil din ordre blive afsendt næstkommende hverdag.

Ved valg af DHL Ekspres tilkommer der et leveringsgebyr på 79 kr. Denne omkostning bliver ikke tilbagebetalt ved retur, medmindre at returen skyldes en reklamation eller hvis Care of Carl/DHL ikke har levet op til den lovede levering.

Ved returnering af pakker bestilt med DHL Ekspres skal du anvende den medfølgende returlabel fra PostNord. Denne klistres uden på returpakken og pakken indleveres derefter ved en PostNord postbutik.  

Du kan finde din nærmeste PostNord postbutik her: https://mobil.postdanmark.dk/find-os/

Du har med DHL Ekspres mulighed for at vælge mellem levering på den angivne adresse eller levering til et udleveringssted. Dette vælges via den SMS som du modtager fra DHL i forbindelse med leveringen. Derfor er det vigtigt at det angivne telefonnummer på ordren er korrekt.  
For at kunne udlevere din pakke kræves der legitimation og hvis en anden end køber tager imod leveringen, kræves det ligeledes, at denne kan vise legitimation på køberen og sig selv.

Vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.

På nær ved ekspreslevering, er der altid fri fragt på CareOfCarl.dk, hvilket betyder at fragtomkostningerne er 0 kroner for levering, uanset om det er til pakkeshop, nærmeste posthus eller med omdeling til den angivne adresse.
§3 Pris
Care of Carl forbehold sig retten til, ved åbenlyse prisfejl, at ændre dette efter en handel er indgået, med information til kunden til følge. Hvis ikke kunden er tilfreds med ændringen, har denne naturligvis mulighed for at annullere sin ordre uden yderligere omkostninger.

Hos CareOfCarl.dk kan du kun bestille dine varer online. Alle priser hos Care of Carl - på web-adressen CareOfCarl.dk - er inkl. moms.
§4 Sortiment
CareOfCarl.dk tager forbehold for åbenlyse skrivefejl i produkttekster og forbeholder sig retten til at annullere en ordre inden betaling, hvis den bestilte vare er udsolgt.
§5 Betaling
Der tages ikke gebyr ved betaling på CareOfCarl.dk. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Det er ikke muligt at forudbetale for sine køb via bankoverførsel. Kun betaling via nedenståenstående betalingsløsninger er muligt.

Hos CareOfCarl.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, American Express, Paypal, MobilePay og Klarna Faktura.

PayPal
Du kan betale med PayPal. Vælg betalingsløsningen i ”kassen” og følg derefter anvisningerne. Det er nødvendigt med en konto hos PayPal for at kunne gennemføre betalingen. Har du endnu ikke dette, er det nemt at registrere sig. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer.

Mobilepay
Du kan betale via MobilePay, men kun hvis din MobilePay-konto er sat op med et Dankort eller VISA/Dankort. MobilePay-kontoer som er opsat med Mastercard eller VISA, fungerer ikke. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer. Ved tilbagebetaling bliver pengene tilbagebetalt til kortet, som er koblet op til MobilePay-kontoen.

Klarna faktura
Fakturaen sendes fra Klarna via mail og du har altid 30 dages betalingsfrist fra varerne er blevet afsendt. Der er mulighed for at udvide med 10 ekstra dage gratis ved at kontakte Klarna. Hvis ikke du har modtaget din faktura kan du kontakte os eller logge ind på ”Mine sider” på Klarnas egen hjemmeside.

I tilfælde af forsinket betaling vil der blive sendt en rykkerskrivelse med et gebyr på 100 kr. Hvis betalingen fortsat udebliver, vil der blive sendt et inkassovarsel med yderligere gebyr.
§6 Fortrydelsesret
CareOfCarl.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Den nemmeste måde at udnytte din fortrydelsesret, er ved at anvende standardfortrydelsesformularen som er vedlagt sammen med din ordre. Alternativt kan du kontakte os og få tilsendt en ny formular eller du kan anvende standardfortydelsesformularen fra E-mærket, som du finder her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du modtager varen.
Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Den medfølgende returlabel SKAL anvendes, hvis fragten skal være gratis. Bliver andre returneringsmetoder anvendt skal kunden selv stå for returomkostningerne.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og med originale etiketter.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette indebærer underbukser, parfumer og sko/tøjpleje-produkter.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Det tager typisk mellem 2-5 arbejdsdage fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til følgende adresse via medfølgende returlabel og returseddel:

Care of Carl
Företagsgatan 44
504 64 Borås
SE

HUSK: Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Returner pakken som en normal returpakke jf. punket Returneringer. Den medfølgende returlabel SKAL Anvendes, hvis fragten skal være gratis.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Du har altid 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller lignende. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Før varen sendes retur, beder vi om at der indsendes billeder af fejlen eller defekten til vores kundeservice, [email protected], som indledningsvist skal godkende fejlen. Er kundeservice enige i reklamationen, sender vi en returlabel til dig, som du herefter klistrer på pakken og sender retur fra dit nærmeste posthus.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

§7 Force majeure
Care of Carl er fritaget for straf for manglende opfyldelse af visse forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis fejlen skyldes force majeure, som beskrevet nedenfor. Force majeure anses for at omfatte regeringshandlinger eller undladelse af samme, ny eller ændret lovgivning, faglige konflikter, blokader, brand, oversvømmelse, sabotage, uheld i større omfang eller naturkatastrofer. Force majeure indebærer ligeledes administrative beslutninger, som påvirker markedet negativt, såsom restriktioner, advarsler, forbud mod salg, unormal nedgang i markedet eller hvis virksomheden er udsat for kriminel aktivitet.

§8 Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr eller til [email protected].

www.CareOfCarl.dk er e-mærket og når du har handlet på en e-mærket webshop er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Spørgsmål til handelsbetingelser
Såfremt du har nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du meget velkommen til at ringe til vores kunderådgiver på telefonnummer 89 88 00 11 og vi vil nemt og hurtigt hjælpe dig.

§9 Fair Use-klausul
Med anledning af, at visse kunder viser et afvigende købsmønster og en måde hvorpå de kan udnytte vores gratis retur, har vi indført ”fair use”-klausulen.

Når vi identificerer et købsmønster, som vi anser for at være unormalt og uacceptabelt, vil vi vurdere fra sag til sag, om en kunde skal nægtes at handle i fremtiden. Det kan have med en retur at gøre, hvor varer ikke længere er i ny stand, eller ikke stemmer overens med det der er leveret. Ved ekstremt mange køb og en unormal høj returandel, kan fremtidige køb blive afvist eller alternativt blive pålagt en returafgift på 100 kroner. Hvis du er påvirket af dette, og anser at vi har gjort en fejlagtig bedømmelse, er du altid velkommen til at kontakte os for diskussion.

 

I de tilfælde hvor CareOfCarl har anledning til at mistænke et misforhold, eller bedrageri forbundet med en ordre, vil denne blive annulleret med henvisning til ”fair use”-klausulen. En mistanke kan være baseret på flere objektive og ikke-diskriminerende faktorer, såsom uafhentede pakker, påstande om forkert håndtering hos Care Of Carl eller vores partnere, ordresammensætning eller unormal procedure ved returnering/modtagelse af pakker.

Vil du fortsætte hvor du var?
Nej, jag vil starte forfra
Ja, jeg vil fortsætte

Kunderådgivning

Tilbage

Kontakt os

Telefon

89 88 00 11
Hverdage mellem kl. 08.00-17.00.


Mail

[email protected]
Vi besvarer din mail inden for 24 timer på hverdage.

Generelle spørgsmål

Du kan finde vores svar på de mest stillede spørgsmål her.

4.72/5 3860 Bedømmelser

Helt perfekt og hurtig levering :)

Hans J

2024-04-24

Køber

2024-04-14

Gode vare og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bo K

2024-04-24

Køber

2024-04-14

I er den ubetinget den webshop med den absolut bedste service. Aldrig problemer - altid god stemning. Keep it up! 

Theis J

2024-04-22

Køber

2024-04-10

Nemt og overskueligt. 

Frederik R

2024-04-22

Køber

2024-04-10

Flot kvalitet på vare

Knud Ø

2024-04-18

Køber

2024-04-06

Hurtig levering i solid indpakning. Tak. Venlige hilsener Henrik

Henrik S

2024-04-18

Køber

2024-04-08

Fantastisk kundesupport, hurtig levering, hurtig returnering, lækre produkter. 

Christian W

2024-04-18

Køber

2024-04-09

Care of Carl har et rigtig flot udvalg af tøj og sko. Jeg havde købt et par sko, men de passede ikke alligevel og valgte derfor at sende dem tilbage. Her havde jeg en god oplevelse også.

Bjørn A

2024-04-18

Køber

2024-04-08

God oplevelseå

Bente S

2024-04-18

Køber

2024-04-08

Selv om jeg returnerede varen, var oplevelsen af Care of Carl en god oplevelse. 

Lise Ø

2024-04-17

Køber

2024-04-06

nemt og sende retur og hurtig afregning ved retur varer.

Finn J

2024-04-17

Køber

2024-04-06

Helt igennem en rigtig god oplevelse, kan varmt anbefales.

Signe U

2024-04-17

Køber

2024-04-05

De bedste varer, og fantastisk service fra start til slut. Det kan ikke blive bedre. Punktum. 

Anders F

2024-04-11

Køber

2024-04-01

Lækre ting, rimelige priser Hurtig levering🏆👍🏻

Kim C

2024-04-10

Køber

2024-03-30

Jeg er meget tilfreds med COF.

Vincent R

2024-04-03

Køber

2024-03-21

Super god oplevelse

Pia J

2024-04-03

Køber

2024-03-24

Købte et ur online og fik det dagen efter 👌 Uret ville desværre ikke gå, jeg chattede med jer og fik god vejledning, men det ville stadig ikke gå, hvorfor det nu er sendt retur med en reklamation og et ønske om at få pengene retur, håber også at det går stærkt.  Men indtil videre en god oplevelse… Mvh Jan

Jan C

2024-04-03

Køber

2024-03-24

Købte rolex submariner - fin site at navigere i - købte via sitet - effektiv betaling - effektiv levering som aftalt. Uret lever helt  op til mine forventninger. Stor ros til Pernille for hurtig respons på mine (mange) spørgsmål.  Negativt: havde på faktura/følgeseddel ønsket en detaljeret beskrivelse af de informationer (justeret tid/test vandtæt/ikke stjålet) og data om uret caliber/nummer/lænke/mv. - dokumentation som kan følge uret hvis jeg senere skal bytte/sælge det. Det er har CoC - uvist af hvilken grund - ikke ønsket at berige mig med.  

Søren H

2024-04-03

Køber

2024-03-13

Varen kom hurtigt, var nøjagtig som ventet - god kvalitet til en rimelig pris. Handler der gerne igen. 

Lise A

2024-04-01

Køber

2024-03-20

Super god service 

Johan N

2024-04-01

Køber

2024-03-21

Jeg har handlet 3 gange hos Care of Carl og alle gange er der blevet leveret hurtigt. De har en god beskrivelse om f.eks en vare er stor eller lille i størrelse og om, at man derfor bør vælge et nummer større eller mindre.  

Even I

2024-03-28

Køber

2024-03-19

Skønt firma, som jeg helt sikkert vil bruge en anden gang.

Lotte M

2024-03-27

Køber

2024-03-17

God pris. Godt produkt. Hurtig levering.

Louise M

2024-03-27

Køber

2024-03-17

Super service

Pia W

2024-03-21

Køber

2024-03-12

Som altid en god oplevelse. 

joanna m

2024-03-20

Køber

2024-03-10

Hurtig levering og nem returnering

Rasmus B

2024-03-18

Køber

2024-02-24

Super godt, nemt og hurtig levering

Morten K

2024-03-18

Køber

2024-03-07

Super fin pakke jeg modtog - fremstår på højt og visuelt lækkert niveau.

Tobias V

2024-03-18

Køber

2024-03-06

Hurtig og nemt 

Mikkel E

2024-03-14

Køber

2024-03-04

Super levering !!!

Niklas S

2024-03-13

Køber

2024-03-01

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }
Set-Cookie: COUNTRY=US; path=/; domain=www.careofcarl.dk; secure;