✔ Fri fragt over 299;- ✔ Fri retur ✔ 1-3 dages levering

Handelsbetingelser


§1 Generelt
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer via CareOfCarl.dk - CVR 37333565.

Care of Carl Danmark, filial af Care of Carl AB i Sverige
C/O Sheltons Accountants, Kompagnistræde 21, 1. Th., 1208 København K
Tlf: 89 88 00 11
E-mail: [email protected]

Vær opmærksom på, at returvarer skal sendes til vores adresse i Sverige, se mere under afsnittet om fortrydelsesret og reklamation.

Alle aftaler indgås på dansk og careofcarl.dk leverer kun til Danmark. Hvis du ønsker levering til Norge, Sverige, Finland, Tyskland eller EU, bedes du anvende henholdsvis www.careofcarl.no, www.careofcarl.se, www.careofcarl.fi, www.careofcarl.de eller www.careofcarl.com.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Produkt(er) som indgår omkostningsfrit i forbindelse med køb af anden vare, dvs på kampagne, skal i forbindelse med retur også sendes tilbage. Produktet som har indgået i købet, vil ellers blive fratrukket i beløbet af varen, som refunderes mod dets fulde værdi.
Eksempel: Du køber en jakke til 4999 kr hvor der i købet indgår en gratis hue, værdi 899 kr. Du returnerer jakken men ikke huen, og vi kommer således til at tilbagebetale 4100 kr til dig.

§2 Fragt og levering
Der er fri fragt på alle bestillinger over 299 kr. Ved bestillinger under 299 kr, tilkommer et fragtgebyr på 49;-.

Leveringstiden med PostNord er 1-3 arbejdsdage og pakken kan leveres til posthus, pakkeshop, pakkeboks eller hjemmeadresse, alt efter hvad du vælger.

Budbee har 1-3 hverdages levering og leverer udelukkende med hjemmelevering til københavnsområdet. Pakken vil blive leveret på den anførte adresse på hverdage mellem kl. 17-22. Du har selv mulighed for at vælge leveringsdatoen uden ekstra gebyr, hvilket sker via SMS-advisering.

Til ekspreslevering benytter vi os af DHL Express, som leverer til hele Danmark på 1-2 arbejdsdage (undtagen visse postnumre, hvor leveringsmuligheden i så fald ikke vil blive vist i kassen).

Ved valg af DHL Ekspres tilkommer der et leveringsgebyr på 99 kr. Denne meromkostning ved at vælge ekspreslevering bliver ikke tilbagebetalt ved retur, medmindre at returen skyldes en reklamation eller hvis Care of Carl/DHL ikke har levet op til den lovede levering, læs mere om hvilket beløb du får retur ved fortrydelse, under afsnittet ”Tilbagebetaling af købsbeløbet”, nedenfor.

Ved returnering af pakker bestilt med DHL Ekspres bedes du anvende den medfølgende returlabel fra PostNord. Denne klistres uden på returpakken og pakken indleveres derefter ved en PostNord postbutik.

Du kan finde din nærmeste PostNord postbutik her: https://mobil.postdanmark.dk/find-os/

Du har med DHL Ekspres mulighed for at vælge mellem levering på den angivne adresse eller levering til et udleveringssted. Dette vælges via den SMS som du modtager fra DHL i forbindelse med leveringen. Derfor er det vigtigt at det angivne telefonnummer på ordren er korrekt.

For at kunne udlevere din pakke kræves der legitimation og hvis en anden end køber tager imod leveringen, kræves det ligeledes, at denne kan vise legitimation på køberen og sig selv.

Vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.

På nær ved ekspreslevering, er der altid fri fragt på CareOfCarl.dk når du bestiller for over 299 DKK, hvilket betyder at fragtomkostningerne er 0 kroner for levering, uanset om det er til pakkeshop, nærmeste posthus eller med omdeling til den angivne adresse.

§3 Pris
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Hos CareOfCarl.dk kan du kun bestille dine varer online. Alle priser hos Care of Carl - på web-adressen CareOfCarl.dk - er inkl. moms.

§4
 Betaling
Der tages ikke gebyr ved betaling på CareOfCarl.dk. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Det er ikke muligt at forudbetale for sine køb via bankoverførsel. Kun betaling via nedenståenstående betalingsløsninger er muligt.

Hos CareOfCarl.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, American Express, Paypal, MobilePay og Klarna Faktura. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

PayPal
Du kan betale med PayPal. Vælg betalingsløsningen i ”kassen” og følg derefter anvisningerne. Det er nødvendigt med en konto hos PayPal for at kunne gennemføre betalingen. Har du endnu ikke dette, er det nemt at registrere sig. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Mobilepay
Du kan betale via MobilePay, men kun hvis din MobilePay-konto er sat op med et Dankort eller VISA/Dankort. MobilePay-kontoer som er opsat med Mastercard eller VISA, fungerer ikke. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer. Ved tilbagebetaling bliver pengene tilbagebetalt til kortet, som er koblet op til MobilePay-kontoen.

Klarna faktura
Fakturaen sendes fra Klarna via mail og du har altid 30 dages betalingsfrist fra varerne er blevet afsendt. Der er mulighed for at udvide med 10 ekstra dage gratis ved at kontakte Klarna. Hvis ikke du har modtaget din faktura kan du kontakte os eller logge ind på ”Mine sider” på Klarnas egen hjemmeside.

I tilfælde af forsinket betaling vil der blive sendt en rykkerskrivelse med et gebyr på 100 kr. Hvis betalingen fortsat udebliver, vil der blive sendt et inkassovarsel med yderligere gebyr.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.
Vi accepterer følgende internationale betalingskort: VISA, MasterCard og American Express

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


§5 Fortrydelsesret
CareOfCarl.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller registrerer din returnering via vores hjemmeside.

Den nemmeste måde at udnytte din fortrydelsesret, er ved at anvende standardfortrydelsesformularen som er vedlagt sammen med din ordre. Alternativt kan du kontakte os og få tilsendt en ny formular eller du kan anvende standardfortydelsesformularen fra E-mærket, som du finder her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du modtager varen. Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Den medfølgende returlabel SKAL anvendes, hvis fragten skal være gratis. Bliver andre returneringsmetoder anvendt skal kunden selv stå for returomkostningerne.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få evt. fragtomkostninger tilbage.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og med originale etiketter.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til følgende adresse via medfølgende returlabel og returseddel:

Care of Carl
Företagsgatan 44
504 64 Borås
Sverige

HUSK: Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Returner pakken som en normal returpakke jf. punket Returneringer. Den medfølgende returlabel SKAL Anvendes, hvis fragten skal være gratis.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Du har altid 24 måneders reklamationsret, når du handler hos os som forbruger. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller lignende. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Før varen sendes retur, beder vi om at der indsendes billeder af fejlen eller defekten til vores kundeservice, [email protected], som indledningsvist skal godkende fejlen. Er kundeservice enige i reklamationen, sender vi en returlabel til dig, som du herefter klistrer på pakken og sender retur fra dit nærmeste posthus.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger i de tilfælde, hvor du ikke har benyttet vores returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Care of Carl
Företagsgatan 44
504 64 Borås
Sverige

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

§6 Force majeure
Care of Carl er fritaget for straf for manglende opfyldelse af visse forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis fejlen skyldes force majeure.

§7 Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her https://ec.europa.eu/odr eller til [email protected].

www.CareOfCarl.dk er e-mærket og når du har handlet på en e-mærket webshop er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Spørgsmål til handelsbetingelser
Såfremt du har nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du meget velkommen til at ringe til vores kunderådgiver på telefonnummer 89 88 00 11 og vi vil nemt og hurtigt hjælpe dig.

§9 Fair Use-klausul
Ved ekstremt mange køb og en unormal høj returandel, kan fremtidige køb blive afvist eller alternativt blive pålagt en returafgift på 100 kroner. Du vil blive kontaktet af os via e-mail hvis du er påvirket af dette, anser du vi har foretaget en fejlagtig bedømmelse, er du altid velkommen til at kontakte os for en diskussion.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-06-2024
Vil du fortsætte hvor du var?
Nej, jag vil starte forfra
Ja, jeg vil fortsætte

Kunderådgivning

Tilbage

Chat

Mandag-fredag 08-17 Søndage: Sommerlukket

Generelle spørgsmål

I uge 27 har vi begrænsede åbningstider på telefon. Venligst send en e-mail til [email protected]

Du kan finde vores svar på de mest stillede spørgsmål her.

Mail

[email protected]

Vi besvarer din mail inden for 24 timer på hverdage.

4.72/5 4093 Bedømmelser

Super god og hurtig betjening!!

Anna K

2024-07-11

Køber

2024-07-01

Hurtig levering👍🏻

Thomas C

2024-07-11

Køber

2024-07-01

God oplevelse 

Amalie D

2024-07-08

Køber

2024-06-25

Perfekt og hurtig levering

Thomas O

2024-07-08

Køber

2024-06-28

Meget tilfreds!

Christine S

2024-07-08

Køber

2024-06-25

Hurtig levering og god returproces!

Michael R

2024-07-08

Køber

2024-06-26

Hurtig levering og en god pris på tysk kvalitet :-)

Juergen K

2024-07-08

Køber

2024-06-27

Fik min vare til tiden og den var som forventet. God oplevelse.

Kristian T

2024-07-04

Køber

2024-06-22

Stort sortiment af mærkevarer, hurtigt ekspedition også ifm. returnering.

Poul E

2024-07-02

Køber

2024-06-19

Meget hurtig levering

Birgit H

2024-07-02

Køber

2024-06-19

Hurtig levering

Anders

2024-07-02

Køber

2024-06-20

god kvalitet

Mette F

2024-06-26

Køber

2024-06-15

Fremragende bytteservice

Tobias N

2024-06-26

Køber

2024-06-12

Det var meget hurtig forsendelse og super lækker trøje. Det hele oser af kvalitet. Bare sen måde kvitteringen er lagt i folder. Fed detalje 😁

Mette L

2024-06-25

Køber

2024-06-12

Fine varer og flot indpakning og hurtig levering

Jette V

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Nem bestilling og hurtig levering

Seifollah S

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Godt tøj go kunde service hurtig lev🤩

Allan J

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Ingen problemer

peter s

2024-06-24

Køber

2024-06-12

Perfekt - hurtig leverance

Henrik A

2024-06-24

Køber

2024-06-14

altid godt udvalg. Varerne kommer hurtig hjem.

narcisa f

2024-06-24

Køber

2024-06-14

Elsker deres koncept.

Kamerahuset a

2024-06-24

Køber

2024-06-13

Hurtigt og nemt!

Martin R

2024-06-19

Køber

2024-06-09

Helt erfekt.

Lars S

2024-06-19

Køber

2024-06-07

Køb af varen forløb som forventet.Alt var helt fint.

claus j

2024-06-18

Køber

2024-06-06

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering !

Jørgen N

2024-06-18

Køber

2024-06-06

Super hurtig levering

Trine D

2024-06-14

Køber

2024-05-31

Gaven passede desværre ikke - men returnering gik nemt med returlabel og refusion af pengene

Mette G

2024-06-13

Køber

2024-06-03

Rigtig god oplevelse

Knud G

2024-06-12

Køber

2024-06-01

Hurtig og nem brugerservice 

Sebastian J

2024-06-12

Køber

2024-06-02

Happy with the purchase.

Uriya O

2024-06-12

Køber

2024-06-03

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }