✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Jakker

Filtrer
/ sorter

Underafdeling:

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Pris

Fjern
Filtrer
 Classic Bedale Jacket Olive
2599.-
 Gordes Down Vest Grey
Nyhed
5499.-
 Argon Vest Black
Nyhed
1399.-
 Ashby Wax Jacket Olive
2599.-
 Liner Evo Waistcoat Navy
Nyhed
1299.-
 Insulated Vest Black
Nyhed
1199.-
 Trenton Jacket Olive
1599.-
 Eus Down Hooded Jacket Navy
Nyhed
7999.-
 G9 Original Harrington Jacket Navy
2899.-
 Leos Bomber Jacket Navy
Nyhed
4999.-
Artikel 1-60 af 604

Jakker

Jakker og overtøj bør altid være langsigtede investeringer. Hvilken jakke der er den perfekte for dig, afhænger af de situationer du har til hensigt at bruge den i, og hvilke andre produkter du har tænkt dig at kombinere den med. Den mandlige garderobe bør indeholde flere forskellige jakker til de forskellige sæsoner, såvel som forskellige stilindtryk. Jakkerne i din garderobe bør variere, så du har nogle til de formelle begivenheder og koldere klima, og nogle lettere og mere afslappede, til den varmere del af året. Undlad at tage den praktiske løsning ved at lade din skijakke være din eneste vinterjakke, da den jakke du bærer, siger rigtig meget om dit syn på det tøj du bærer.

Selvom du ikke bærer jakkesæt eller blazere, er en marineblå overfrakke i groft uld altid et tidløst og stilfuldt alternativt. Det er vigtigt at påpege, at selv jakker, i særdeleshed frakker, kan tilpasses hos en skrædder, så den bliver i den rette pasform. En quiltet vest kan til for- og efteråret blive et perfekt komplement, der gør at du kan bære din blazer som jakke.

Uanset om du bærer en frakke, fieldjakke, oliefrakke eller parka, skal din jakke passe til størstedelen af din øvrige garderobe. Lad din jakke blive en tydelig del af din stil, og ikke bare en der beskytter mod vejr og vind. Inspiration om hvordan du kombinerer din jakke med stil, finder du i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »