Log ind

Tryg Julehandel

Forlænget åbent køb og returret til den 5. januar 2018

Åbent køb og fri returret gælder som minimum til og med 5. januar i løbet af julen. Ellers 30 dage fra den dato du har modtaget ordren. Du kan altså handle dine julegaver i god tid og have god tid til at returnere dem igen efter jul.

Send Julegavebytte til en anden adresse

På retursedlen som følger med i ordren kan der angives en ny modtager og leveringsadresse, hvis man skal have byttet julegaver. Vær opmærksom på, at SMS-advisering fra Post Nord bliver sendt til det nummer som blev angivet ved bestillingen.  

Fri fragt

Der er fri fragt på alle bestillinger hos CareOfCarl.dk, og der er ingen grænse for minimumsbeløb på en ordre, i forhold til at opnå fri fragt.

Fri retur

Vi tilbyder altid fri retur, når du har handlet på CareOfCarl.dk. Returpakker skal sendes retur via den forudbetalte returblanket, som er inkluderet i din ordre. Du kan bytte til et andet produkt eller hæve købet, hvis du har fortrudt dit køb. Forsendelse af byttevarer foregår via samme leveringsmetode som blev valgt ved købet. Ved tilbagebetaling af pengene tager det typisk 2-5 arbejdsdage, fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.

30 dages fuld returret

Vi har 30 dages returret, hvilket vil sige, at du kan bestille varer hjem, prøve dem på og sende dem tilbage igen inden for 30 dage, hvis ikke du er tilfreds med købet.

Forlænget returret henover julen

Vi har forlænget returret på julegaver. Ved ordrer der bliver lagt i løbet af november og december er der fuld returret til og med 5. januar. 

1-3 dages leveringstid

Alle bestillinger sendes med Post Danmark og leveres normalt i løbet af 1-3 arbejdsdage. I “Kassen” ser du hvilken fragtmetode, som er valgt.

Ordrer foretaget inden kl 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag

Alle ordrer som vi modtager før klokken 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag. Ordrer som kommer ind i weekenden og på helligdage, sendes fra os førstkommende hverdag.