Log ind

KøbsinformationAktuel information

Vi på Care of Carl gør alt hvad vi kan, for at du som kunde skal kunne føle dig tryg når du handler hos os. Vi følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder og WHO(world health orginazation) og arbejder kontinuerligt og utrætteligt med at følge op på dette, både internt og eksternt. På denne måde kan vores butik holde åbent hele døgnet for alle kunder.


Fri fragt

Der er fri fragt på alle bestillinger hos CareOfCarl.dk, og der er ingen grænse for minimumsbeløb på en ordre, i forhold til at opnå fri fragt.


Fri retur

Vi tilbyder altid fri retur, når du har handlet på CareOfCarl.dk. Returpakker skal sendes retur via den forudbetalte returblanket, som er inkluderet i din ordre. Du kan bytte til et andet produkt eller hæve købet, hvis du har fortrudt dit køb. Forsendelse af byttevarer foregår via samme leveringsmetode som blev valgt ved købet. Ved tilbagebetaling af pengene tager det typisk 2-5 arbejdsdage, fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.


30 dages fuld returret

Du har altid 30 dages fuld returret. Det betyder, at du trygt kan bestille varer hjem, prøve dem på og sende dem tilbage til os, inden for 30 dage.


1-3 dages leveringstid

CareOfCarl.dk sender varer på alle hverdage og alle ordrer som bliver gennemført inden kl. 15.00, vil blive afsendt samme dag. Forsendelsen sker enten med PostNord, DHL Express eller Budbee, hvoraf sidstnævnte kun gælder for københavnsområdet.

Leveringstiden med PostNord er 1-3 arbejdsdage og pakken kan leveres til posthus, pakkeshop, pakkeboks eller hjemmeadresse, alt efter hvad du vælger.

Budbee har 1-2 hverdages levering og leverer udelukkende med hjemmelevering til københavnsområdet. Pakken vil blive leveret på den anførte adresse på hverdage mellem kl. 17-22. Du har selv mulighed for at vælge leveringsdatoen uden ekstra gebyr, hvilket sker via SMS-advisering. 

Ekspreslevering - 1 dag

Til ekspreslevering benytter vi os af DHL Express, som leverer til hele Danmark på 1 arbejdsdag (undtagen visse postnumre, hvor leveringsmuligheden i så fald ikke vil blive vist i kassen). Dette sker dog udelukkende på forudsætning af, at du lægger din bestilling senest kl. 15. Ved bestilling efter kl. 15, vil din ordre blive afsendt næstkommende hverdag.

Ved valg af DHL Ekspres tilkommer der et leveringsgebyr på 79 kr. Denne omkostning bliver ikke tilbagebetalt ved retur, medmindre at returen skyldes en reklamation eller hvis Care of Carl/DHL ikke har levet op til den lovede levering.

Ved returnering af pakker bestilt med DHL Ekspres skal du anvende den medfølgende returlabel fra PostNord. Denne klistres uden på returpakken og pakken indleveres derefter ved en PostNord postbutik.  

Du kan finde din nærmeste PostNord postbutik her: https://mobil.postdanmark.dk/find-os/

Du har med DHL Ekspres mulighed for at vælge mellem levering på den angivne adresse eller levering til et udleveringssted. Dette vælges via den SMS som du modtager fra DHL i forbindelse med leveringen. Derfor er det vigtigt at det angivne telefonnummer på ordren er korrekt.  
For at kunne udlevere din pakke kræves der legitimation og hvis en anden end køber tager imod leveringen, kræves det ligeledes, at denne kan vise legitimation på køberen og sig selv.

Vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.

Ordrer foretaget inden kl 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag

Alle ordrer som vi modtager før klokken 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag. Ordrer som kommer ind i weekenden og på helligdage, sendes fra os førstkommende hverdag.

Bestilling

Når du handler hos CareOfCarl.dk skal du igennem følgende trin:

1) Vælg den eller de varer du ønsker at købe. Husk at vælge den rigtige størrelse. Læg dine varer i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2) Vælg betalingsmåde og fragt.
3) Indtast dine personlige oplysninger.
4) Godkend vores handelsbetingelser.
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Ønsker du at få en oversigt over dine tidligere ordrer samt status på nuværende ordrer, kan disse findes under Min konto.

Hvis du vil ændre i din bestilling efter ordren er lagt, kan vi kun gøre dette inden ordren er afsendt. Dvs. senest kl. 15 på samme dag eller på den næstkommende hverdag.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »