Min side

Log ind

19. DEC: SIDSTE BESTILLINGSDAG INDEN JUL

Købsinformation

Sidste bestllingsdag for garanteret levering inden juleaften er onsdag den 19. december kl 15.00*

For garanteret levering inden juleaften er sidste bestillingsdag onsdag den 19. december kl 15.00. Der vil dog stadig være god chance for levering inden juleaften ved bestilling den 20. og 21. december, men vi kan ikke garantere levering inden juleaften her.
* Bor du på Bornholm bør du være opmærksom på at kan leveringstiden kan blive en smule længere, og vi anbefaler derfor at du bestiller i god tid. Tiderne ovenfor gælder forudsat, at der ikke sker nogle uforudsete leveringsforsinkelser fra vores samarbejdspartner Post Nord.


Forlænget åbent køb og returret under julen, som minimum til den 8. januar 2019

Åbent køb og fri returret gælder som minimum til og med 8. januar i løbet af julen. Ellers 30 dage fra den dato du har modtaget ordren. Du kan altså handle dine julegaver i god tid og have god tid til at returnere dem igen efter jul.


Send julegavebytte til en anden adresse

På retursedlen som følger med i ordren kan der angives en ny modtager og leveringsadresse, hvis man skal have byttet julegaver. Vær opmærksom på, at SMS-advisering fra Post Nord bliver sendt til det nummer som blev angivet ved bestillingen.


Fri fragt

Der er fri fragt på alle bestillinger hos CareOfCarl.dk, og der er ingen grænse for minimumsbeløb på en ordre, i forhold til at opnå fri fragt.


Fri retur

Vi tilbyder altid fri retur, når du har handlet på CareOfCarl.dk. Returpakker skal sendes retur via den forudbetalte returblanket, som er inkluderet i din ordre. Du kan bytte til et andet produkt eller hæve købet, hvis du har fortrudt dit køb. Forsendelse af byttevarer foregår via samme leveringsmetode som blev valgt ved købet. Ved tilbagebetaling af pengene tager det typisk 2-5 arbejdsdage, fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.


30 dages fuld returret

Vi har 30 dages returret, hvilket vil sige, at du kan bestille varer hjem, prøve dem på og sende dem tilbage igen inden for 30 dage, hvis ikke du er tilfreds med købet.


1-3 dages leveringstid

Alle bestillinger sendes med Post Danmark og leveres normalt i løbet af 1-3 hverdage. I “Kassen” ser du hvilken fragtmetode, som er valgt.


Ordrer foretaget inden kl 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag

Alle ordrer som vi modtager før klokken 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag. Ordrer som kommer ind i weekenden og på helligdage, sendes fra os førstkommende hverdag.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.

Sweden

Norway

Denmark

Finland
Save my choice
Continue to Denmark »