Min side

Log ind

Købsinformation


Fri fragt

Der er fri fragt på alle bestillinger hos CareOfCarl.dk, og der er ingen grænse for minimumsbeløb på en ordre, i forhold til at opnå fri fragt.


Fri retur

Vi tilbyder altid fri retur, når du har handlet på CareOfCarl.dk. Returpakker skal sendes retur via den forudbetalte returblanket, som er inkluderet i din ordre. Du kan bytte til et andet produkt eller hæve købet, hvis du har fortrudt dit køb. Forsendelse af byttevarer foregår via samme leveringsmetode som blev valgt ved købet. Ved tilbagebetaling af pengene tager det typisk 2-5 arbejdsdage, fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.


30 dages fuld returret

Vi har 30 dages returret, hvilket vil sige, at du kan bestille varer hjem, prøve dem på og sende dem tilbage igen inden for 30 dage, hvis ikke du er tilfreds med købet.


1-3 dages leveringstid


CareOfCarl.dk sender varer på alle hverdage og alle ordrer som bliver gennemført inden kl. 15.00, vil blive afsendt samme dag. Forsendelsen sker enten med PostNord eller Budbee, hvoraf sidstnævnte kun gælder for københavnsområdet.

Leveringstiden med PostNord er 1-3 arbejdsdage og pakken kan leveres til posthus, pakkeshop, pakkeboks eller hjemmeadresse, alt efter hvad du vælger.

Budbee har 1-2 hverdages levering og leverer udelukkende med hjemmelevering til københavnsområdet. Pakken vil blive leveret på den anførte adresse på hverdage mellem kl. 17-22. Du har selv mulighed for at vælge leveringsdatoen uden ekstra gebyr, hvilket sker via SMS-advisering. Du vil yderligere have mulighed for at vælge et nærmere specificeret klokkeslæt for leveringen ved betaling af 29 kr. i gebyr. 

Vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.


Ordrer foretaget inden kl 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag

Alle ordrer som vi modtager før klokken 15.00 på hverdage sendes fra os samme dag. Ordrer som kommer ind i weekenden og på helligdage, sendes fra os førstkommende hverdag.

Bestilling

Når du handler hos CareOfCarl.dk skal du igennem følgende trin:

1) Vælg den eller de varer du ønsker at købe. Husk at vælge den rigtige størrelse. Læg dine varer i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2) Vælg betalingsmåde og fragt.
3) Indtast dine personlige oplysninger.
4) Godkend vores handelsbetingelser.
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Ønsker du at få en oversigt over dine tidligere ordrer samt status på nuværende ordrer, kan disse findes under Min konto.

Hvis du vil ændre i din bestilling efter ordren er lagt, kan vi kun gøre dette inden ordren er afsendt. Dvs. senest kl. 15 på samme dag eller på den næstkommende hverdag.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.

Sweden

Norway

Denmark

Finland
Save my choice
Continue to Denmark »