✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Om Care of Carl

Vision og forretningsidé

Vi mener at vi, gennem personlig service og engagement, kan forenkle og forbedre hverdagen for vores kunder. Vi tilbyder mænd muligheden for at udforme deres garderobe og personlige stil ved at udbyde omhyggeligt udvalgte kvalitetsvaremærker og fantastiske design.

Care of Carl i Danmark

Den 16. marts 2016, åbnede vi dørene op for Care of Carl I Danmark. I løbet af vores forholdsvist korte levetid har vi ofte fået forespørgsler fra danske kunder, som ønskede levering til Danmark, og det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde denne service. For at kunne levere den bedst mulige service, har vi indgået samarbejde med bl.a. Post Danmark, Dankort og Trustpilot, og er certificeret via E-mærket. I forhold til Trustpilot håber vi, at du vil være med til at evaluere din købsoplevelse hos CareOfCarl.dk, så vi løbende kan forbedre os og tilbyde den bedst mulige service.

Desuden har vi også indgået et samarbejde med Torsten Grunwald, som fungerer som stilrådgiver for CareOfCarl.dk, så vi bedst muligt kan tilpasse vores hjemmeside og sortiment til det danske marked. Torsten er journalist og stil-ekspert, og skriver bl.a. for Børsen og har sin egen blog, Stiljournalen.dk.

Historien om Care of Carl

Alt begyndte i den vestsvenske by Borås, et historiskt centrum for svensk tekstilindustri og handel.  Henning Källqvist og Gustaf Rudholm havde i længere tid savnet en butik på nettet med mærketøj af høj kvalitet. Udbud af tøj fra velkendte varemærker var, dengang, næsten ikke-eksisterende. Forretningsidéen udsprang af dette: Mænd, uanset by, skulle have muligheden for at købe det tøj, grundlæggerne selv efterspurgte, via internettet.

Henning og Gustaf slog mønt af deres idé og den 23. august år 2010 åbnede netbutikken CareOfCarl.com. I begyndelsen bestod sortimentet af omkring 20 nøje udvalgte Nordiske og internationale varemærker. Den første ordre blev modtaget allerede samme dag som CareOfCarl.com åbnede og et par måneder senere, efter meget hårdt arbejde, blev butikken nomineret til ”Årets Netbutik 2010”.

Wiskadal - De historiske lokaler på SkaraborgsvägenSelskabets første adresse var i lokalerne på Skaraborgsvägen 21 i Borås, Sverige. Lokaler som ca. 100 år tidligere var hjem for bl.a. AB Wiskadals Fabrik, Borås første postordre-selskab. 

Efter blot to og et halvt år, var antallet af personale, fordoblet. Selskabet voksede ud af lokalerne og flyttede til, i folkemunde kaldes, ”Oscar Jacobson-huset” på Fabriksgatan 11 i Borås. Bygningen blev opført af tekstilselskabet Algots, som under den svenske tekstilindustris glansdage, havde 1000-tals ansatte og producerede millionvis af klæder. Grundlæggeren Henning Källqvists' bedsteforældre leverede på den tid til fabrikken Algots.  


De nye lokaler i det tidligere Oscar Jacobson husetUnder de seneste årtier har bygningen været hjem for varemærket Oscar Jacobson som opbevarede sit stof i Care of Carls nuværende lokaler. Historien er forankret i bygningen og det siges at det gamle tekstilstøv stadig pryder væggene.

I de senere år er sortimentet og antallet af varemærker kontinuerligt blevet udvidet. Under foråret 2012 indførtes kategorien ”Udvalgte varemærker” med internationale topvaremærker såsom Polo Ralph Lauren, Hugo Boss og Hackett. Andre afdelinger, som er blevet tilføjet til sortimentet er tasker og nu senest en eksklusiv skoafdeling.

Navnet Care of Carl?

Mange har undret sig over hvor navnet Care of Carl kommer fra. Ligesom sortimentet blev selskabet navngivet med omsorg. Formuleringen ”Care of” er dybt forankret i vores forretningsidé. For os betyder navnet, at vi tager hånd om vores kunder og at vi har været omhyggelige i udvælgelsen af de varer, som indgår i vores sortiment. Personlig service, passion og engagement er hjørnestenene i vores virksomhed, og er gennemløbende elementer i hele virksomheden.

Og hvem er så denne Carl? Det er kort og godt Carl-Henning Källqvist og Karl Gustaf Rudholm, selskabets grundlæggere, som begge har navnet Carl til fælles.

Sortiment

Hvert produkt, varemærke og kategori, er omhyggeligt udvalgt og håndplukket af vores indkøbere, som rejser verden rundt for at finde de bedste produkter til dig. Kvalitet, holdbarhed, design, pris og selektivitet er hovedkriterier, når vi vælger hvilke produkter og varemærker, som skal indgå i vores sortiment.

På indkøbsmesse Pitti Uomo i FirenzeVores sortiment omfatter en nøje udvalgt blanding af såvel velkendte og klassiske, som moderne varemærker, hvor høj kvalitet, både i materialer og design, er den afgørende faktor. Vi arbejder kontinuerligt med at udvælge de bedste varemærker og produkter, med ønsket om at kunne tilbyde en kombination af enkelt nordisk design, traditionelt britisk håndværk, elegant italiensk og ”preppy-stilen” fra USA. Vi arbejder udelukkende med officielle parter og garanterer at samtlige varer i vores sortiment er ægte. 

Vores tanke er, at sortimentet på bedst mulig vis skal vejlede dig som kunde, når du skal foretage dine valg til din garderobe. Uanset om det gælder en vigtig dag på jobbet, en weekend sammen med vennerne eller en afslappet feriedag med familien.

Tryghed

Vi ønsker at du som kunde skal føle dig tryg, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi altid fri fragt samt gratis retur og fuld returret inden for 14 dage, hvis du ikke er tilfreds med din købsoplevelse.

I forhold til levering og betaling, arbejder vi udelukkende med stærke og pålidelige samarbejdspartnere såsom Post Danmark, Klarna, Nets, Visa, Mastercard m.m. Dette gælder også i valget af leverandører af vores respektive varemærker. Vi arbejder udelukkende med officielle parter og garanterer at samtlige varer i vores sortiment er ægte. 

Vores kunderådgiver venter på dine spørgsmålFor at sikre at du gør en god handel på CareOfCarl.dk har vi som politik at varer fra den aktuelle sæson ikke prissænkes inden et eventuel udsalg. Vi er overordnet set restriktive i forhold til kampagner og prissænkninger. Grunden til dette er, at du som kunde, ikke skal finde de produkter du har købt til en reduceret pris nogle dage senere og føle dig snydt. Vi håber at vores politik vil gøre at du føler dig tryg ved at handle med Care of Carl.

I tilfælde af at vi har udsalg, giver vi vores eksisterende kunder en fordel ved at tilbyde dem fortinsret til vores kampagner. Vores udsalg ligger i slutningen af januar og slutningen af juli.

Ønsker du at få mere at vide, har du brug for hjælp med at gennemføre en ordre eller blot stille et spørgsmål, så kontakt os via vores kundeservice på telefon, mail, eller Facebook.

Enkelhed

Enkelhed indebærer for os en hjemmeside der er let at navigere rundt på, let tilgængelig information samt at du som kunde skal opleve køb samt eventuelle bytte -og returneringsprocesser som problemløse. 

For at hjælpe dig med at vælge rigtigt, tager vi mål af alle produkterAt bestille den rette størrelse er altafgørende. For at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse, måler og prøver vi selv alt tøj og sko som vi udbyder på CareOfCarl.dk. Ved hvert stykke tøj findes målangivelser samt en forklaring på hvordan vi har opmålt klæderne. På den måde kan du nemt sammenligne målene med tøj du har hjemme og på den måde få en opfattelse af hvorvidt produkterne du har tænkt dig at købe passer størrelsesmæssigt. Vi viser desuden også anbefalinger om hvorvidt produkterne opleves som store eller små i størrelserne.


Carl Magazine

Vores stylist i fuld sving med at binde en slipseknudeCarl Magazine er et resultat af vores brændende interesse for konstant at udvikle og lære. I stedet for at lade al information blive inden for vores døre, vælger vi at dele vores viden med jer. Vores tanke er at du som kunde, skal finde alt du søger når det kommer til stil, mode og trends. Vores guides og artikler er lavet for at indbyde jer til et nærmere bekendtskab med os og vores varemærke. 

De guides vi tilbyder er udformet for at vejlede og rådgive såvel som for at skabe et øget interesse for den tekstile arv, tøjet og materialerne. Vi kommer bl.a. med tips til hvordan du kan øge tøjets levetid, samt tips til hvordan du skaber den ultimative drømmegarderobe.

I Carl Magazine finder du desuden også inspiration til forskellige kombinationer, dresscodes og outfits med vores inlæg omkring "Ugens tøjvalg", hvor vi kommer med nye outfits og sammensætninger hver uge.
 

Medarbejdere

Care of Carl's vigtigste aktiv er vores medarbejdere, som dagligt betjener og hjælper vores kunder. Da vores vision og forretningside bygger på kvalitet, engagement og kundskab stræber vi konstant efter at leve op til jeres og vores egne høje forventninger. Omsorg og omhu er nøgleord i samtlige skridt. Fra vores fotograf udvælger de bedste billeder og til at vores tektilekspert skriver informationen om tøjet, til at din ordre pakkes og vores kunderådgiver svarer på dine spørgsmål. Vi forsøger konstant at forbedre os, så hvis du har nogle forslag eller tanker er du altid velkommen til at kontakte os.

Henning Källqvist, Grundlægger og administrerende direktørOm virksomhedens grundlæggere

Care of Carl AB er et privat aktieselskab og ejes stadig af grundlæggeren Henning Källqvist. Henning har stor erfaring med e-handel, indkøb, logistik, markedsføring og postordre, da han i mange år har arbejdet inden for postordrebranchen med NetOnNet AB og med e-handel generelt. 
Selskabsoplysninger

Care of Carl Danmark, filial af Care of Carl AB i Sverige 
Landgreven 3, 1301 København K

TLF: 89 88 00 11
info@careofcarl.dk

CVR: 37333565

Bankkonto
Reg. nr.: 5295 
Konto nr.: 0010047412    
 
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »