Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information
 • GANT
 • GANT
 • Gant

  GANT

  Historien om det klassiske amerikanske mærke, GANT, starter allerede inden mærket faktisk var blevet etableret. Allerede i 1914 begyndte Bernard Gantmacher at arbejde med at sy kraver i Manhattans tekstildistrikt. I 1927 flyttede Gantmacher og hans kone til New Haven, Connecticut, og begyndte at fremstille skjorter som underleverandør til større varemærker.

   

  Gantmacher blev hurtigt kendt som en dygtig skjortemager, og efterspørgslen efter hans skjorter med det lille broderede G på brystet voksede. På trods af populariteten blev varemærket GANT faktisk først etableret i 1949 af Bernard Gantmachers sønner.

 • GANT

  GANT TØJ

  GANT er ofte blevet forbundet med den klassiske amerikansk collegestil, hvilket ikke er helt underligt, da GANT's første fabrik netop lå i New Haven, ikke langt fra det legendariske Ivy League Universitet, Yale. GANT har ofte hentet inspiration herfra og længe været en del af det amerikanske collegeliv med klassikere som button-down skjorten, chinos og rugbytrøjen.

   

  GANT var en af de første til at introducere button-down skjorten i stor skala, og udviklede den endda  med små detaljer som "the locker loop", hvilket er en lille strop som gør at du kan hænge skjorten på en knage, så den ikke bliver krøllet, og knappen bag på kraven, som er med til at hjælpe med at holde slipset på plads.

Filtrer / Sorter
Vis kategori:Update

Sorter:
Artikel 1-60 af 216
1  2  3  ..4  Næste »  |  Vis alle

 • Artikel 1-60 af 216.