Log ind

✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Badebukser

Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Størrelse:

Farve:

Mønster:

Materiale

Fjern
Filtrer
 Swim Shorts Navy
839.- 1199.-
 Studio Swim Shorts Jungle
524.- 749.-
 Bulldog Sport Swimshorts Navy
1099.-
 Plain Swim Shorts Black
419.- 599.-
 Studio Swim Shorts Navy
524.- 749.-
 Sea World Swimshorts Black/Silver
499.-
 Starfish Swimshorts Navy
399.-
Artikel 1-60 af 84

Badebukser

Valget af badebukser bør gøres med lige så stor omsorg som resten af tøjet i din garderobe. Her siger pasform og model mere om din stil, end i mange andre tilfælde, da badebukserne ofte er det eneste du bærer når du er ved stranden eller poolen. Stilfulde badebukser i høj kvalitet er derfor en god stilmæssig investering.

Uanset om du er på badeferie ved Middelhavet, eller tager en svømmetur i din favorit sø, er vores ambition at have de badebukser du behøver. For en mere sober og sofistikeret stil, anbefaler vi en ensfarvet variant, mens mønstrede varianter i gode farver, ofte er et godt valg til en solbrun hud.

Ofte behøver man at kombinere badebukserne med noget på overdelen, både for at beskytte mod solen, men også sådan at du er mere velklædt når du skal en tur forbi restauranten ved stranden. Velfremstillede solbriller, en oxfordskjorte og dit vandtætte stålur, vil løfte stilen på dine badebukser markant. Et par bløde loafers i ruskind er en meget god sko at bære med dine badeshorts, for at gøre kombinationen mere velklædt. Hvis du vælger at bære flip-flops, så forsøg at finde en god model med læderrem, i stedet for plastik. Læs mere om hvordan du bærer badebukser med stil i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »