Log ind

Blazere & jakker

Mange tænker at blazeren eller habitjakken kun kan bruges ved finere lejligheder, men man også kan sagtens bruge den i mindre formelle sammenhænge med et par jeans, en skjorte eller en strikket pullover. Blazere i kraftigere materialer giver et mere afslappet look, mens finere "glatte" materialer passer bedre under formelle omstændigheder.
Hos CareOfCarl.dk har vi både de formelle, samt de mere uformelle modeller af blazere, således at du kan finde noget til enhver lejlighed. Blandt vores mere uformelle blazere finder du bl.a. ukonstruerede modeller fra italienske Barena og L.B.M 1911, samt britiske Harris Wharf. Inden for de mere klassiske og formelle blazere og jakker finder du bl.a. elegante modeller fra de italienske specialister fra Caruso, Canali, Boglioli, samt svenske Tiger of Sweden og Oscar Jacobson.   
Filtrer
/ sorter

Underafdeling:

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Pasform:

Materiale:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-60 af 75

Blazer

En velsiddende blazer passer lige så godt til hverdag som til fest. Mange mænd vil generelt gerne bære blazere langt oftere end de egentlig gør, men føler sig usikre på hvordan de skal sætte et outfit sammen, bestående af afslappende kombinationer med blazer og bukser, uden at det ser ud, som at de skal til fest. Mange tror også at det er svært at finde en blazer som passer til dem. Med lidt enkel grundviden, om hvordan man finder den rette størrelse og hvordan man bærer blazer, bliver det egentlig ganske ukompliceret. Alle kan let gøre blazeren til en naturlig del af sin hverdagsstil, hvis de ønsker det. Det afhænger meget af, om man selv føler sig bekvem i ens tøj, og ikke lade andre diktere hvad der er "din stil" og hvad der ikke er.

Enkle skrædderændringer som forkortelse af ærmerne, forbedrer let pasformen, og er helt sikkert den ekstra omkostning værd. Du kommer oftere til at ville anvende en blazer som sidder bedre på dig, da den naturligt føles bedre på dig. En marineblå blazer bør hænge i alle mænds garderobe. Kombination med en denim- eller oxfordskjorte gør stilen afslappet. Grovere stofkvaliteter som tweed, flannel, bomuld og hør, giver blazeren en mere afslappet fremtoning. Lær at finde den rette blazer, og hvordan du bedst matcher den i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »