Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information
 • Henri Lloyd

  Henri Lloyd

  Henri Strzelecki flyttede fra Polen til England under 2. Verdenskrig. Mr. Henri havde en stærk interesse for havet og for sejlads. Datidens tøj til sejlads bestod af vokset bomulds- og galontøj, hvilket ikke altid var lige praktisk. Her så Mr. Henri potentialet i et, på daværende tidspunkt, forholdsvist nyt materiale, nylon. Nylon var let, slidstærkt og kunne gøres vandtæt. I 1963 startede Henri og Angus Lloyd virksomheden Henri Lloyd. 


  I dag er der mange sejlere, eksempelvis til Americas Cup og Jules Verne Trophy, som vælger Henri Lloyd. Virksomheden drives i dag af anden generation Lloyd's. 

 • Sir Ben Ainsley

  SIR BEN AINSLIE

  Ben Ainslie er en af de mest succesrige sejlere gennem tiderne. Med i bagagen har han sejrer i det europamesterskaberne, samt 11 vundne verdensmesterskaber. Ved OL i London i 2012 vandt Ben sin fjerde olympiske guldmedalje i træk og sikrede sig dermed en plads i historiebøgerne. Ben er skipper for Team Land Rover BAR som deltager i Americas Cup.

  Ikke kun som Storbritanniens mest succesrige sejler, men også som den mest succesrige indenfor sejllads i den olympiske historie. I Januar 2013 blev ben adlet for sine bedrifter som en ekseptionel sejler. 

 • Henri Lloyd
 • Henri Lloyd
 • Henri Lloyd

  HENRI LLOYD & RWR

  Der findes et udtryk som siger; "For at kunne komme fremad, må du først vide, hvor du kommer fra". Dette er noget som man har taget til sig i Henri Lloyds kollektion, Round the World Race (RWR). Her hylder man sin lange tradition i at fremstille tøj til sejllads, med en klassisk stil med et moderne præg, som passer perfekt til yachten.  

  I kollektionen finder du blandt andet poloer, rugbytrøjer og shorts i sæsonens farver.

Filtrer / Sorter
Vis kategori:


Update

Sorter:
Artikel 1-60 af 79
1  2  Næste »  |  Vis alle

 • Artikel 1-60 af 79.