✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

5-pocket bukser

5-pocket bukser er oprindeligt en model som stammer fra den klassiske jeans-buks med den særlige karakteristiska at de har fem lommer, ligesom jeans - deraf navnet. Modellen findes i mange forskellige afskygninger, men 5-pocket buksen ses ofte i denimlignende kvaliteter. 
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Pris

Fjern
Filtrer
Artikel 1-16 af 16

5-pocket pants

5-pocket pants er det kollektive navn for en buksemodel der minder meget om klassiske jeans. Forlommer og de udenpåliggende baglommer, kendetegner modellen. De er formentlig de letteste bukser i mandens garderobe, og er en meget anvendelig buks til hverdagens stil. 5-pocket pants fremstilles i mange forskellige tekstiler og farver, og kan derfor bruges til mange forskellige stile. Derudover kan de matches med diverse trøjer, skjorter og blazere, da bukserne er så alsidige. De kan sågar matches til et par formelle sko, som et par brogues, oxfords, loafers og sneakers.

Snittet og pasformen varierer mellem forskellige varemærker og producenter. Det er dog vigtigt, at man altid har i baghovedet, at pasformen kan tilpasses en smule hos en skrædder, så man får en buks der er tilpasset sin egen kropsform.

Selvom mange 5-pocket pants er fremstillet af stof, som har stretch i sig, skal de ikke sidde alt for stramt på bæreren. Som normalt kan den bedste pasform beskrives som kropsnær men ikke tight. Hvis buksebenene sidder så tæt, at man kan se konturerne på bærerens ben, sidder de for tæt og en mere bred benvidde ville derfor være at foretrække.

Få inspiration til hvordan du bærer og kombinerer dine 5-pocket pants med andet tøj i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »