Log ind

✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Flannelsbukser

Flannelsbuksen er en klassiker, og et uundværligt stykke tøj, når det kommer til efterårs- og vintergarderoben. Det bløde, varmende og uldne flannels-materiale giver et mere afslappet udseende til den klassiske formelle buks og gør flannelsbukserne særligt egnede til vinterhalvåret. Se eksempelvis vores modeller af flannelsbukser fra buksespecialisterne fra Incotex, Tiger of Sweden eller Oscar Jacobson. Kombiner et par flotte flannelsbukser med en ukonstrueret blazer i uld, en skjorte og en pullover for et stilfuldt lag-på-lag outfit til de koldere dage.
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Fjern
Filtrer
 Rodney Flannel Trousers Grey
909.- 1299.-
 Rodney Flannel Trousers Brown
909.- 1299.-
 Rodney Flannel Trousers Navy
909.- 1299.-
Artikel 1-32 af 32

Flannelbukser

Flannelbukser er formentlig de mest tidløse, stilfulde og velklædte bukser en mand kan bære. Stoffets overflade giver flannelbuksen en interessant og levende udstråling, hvilket gør at de passer godt til blazere i grovere stof som tweed, flannel, fløjl, og moleskind. En mellemgrå flannelbuks båret med en marineblå blazer, er positivt betegnet som "the menswear uniform". Et outfit der ruster den velklædte mand til de fleste situationer, hvor et klassisk stilfuldt og gennemtænkt outfit er en fordel.

Som mange andre typer af bukser, kommer også flannelbuksen i mange forskellige snit og modeller. En flannelbuks med en høj talje og frontlæg, giver et meget højt stilniveau og en visuel effekt der forlænger bærerens ben.

De mest anvendelige farver på flannelbukser er grå, brun, olivengrøn og marineblå. Flannelbuksen kan med fordel bæres som en del af et jakkesæt, men kan også kombineres med alt fra afslappede t-shirts og sneakers, til loafers, skjorte og slips. Sko i ruskind gør sig særdeles godt til flannellens børstede tekstur. Selvom flannelbukserne forbindes med efterår og vinter, findes der også meget lette udgaver af flannel, der gør sig rigtig godt til forår og sommer.

Find mere inspiration om flannelbukser i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »