Min side

Log ind

19. DEC: SIDSTE BESTILLINGSDAG INDEN JUL

Handelsbetingelser


§1 Generelt
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer via CareOfCarl.dk - CVR 37333565.

Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og CareOfCarl.dk.

Alle aftaler indgås på dansk og CareOfcarl.dk leverer kun til Danmark. Hvis du bor i Norge eller Sverige, bedes du anvende henholdvis www.careofcarl.no eller www.careofcarl.com.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

§2 Bestilling
Når du handler hos CareOfCarl.dk skal du igennem følgende trin:

1) Vælg den eller de varer du ønsker at købe. Husk at vælge den rigtige størrelse. Læg dine varer i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2) Vælg betalingsmåde og fragt
3) Indtast dine personlige oplysninger
4) Godkend vores forretningsbetingelser
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Når du handler på CareOfCarl.dk indgås aftaler på dansk.

Ønsker du at få en oversigt over dine tidligere ordre samt status på nuværende ordre, kan disse findes under Min konto.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra CareOfCarl.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra CareOfCarl.dk, vil denne være af vejledende art. CareOfCarl.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

§3 Fragt og levering
CareOfCarl.dk sender varer alle hverdage frem til 15.00 og forsendelsen sker med Post Danmark. Pakken leveres til nærmeste posthus, pakkeshop eller hjemmeadresse, alt efter hvad du vælger. Den aktuelle leveringstid er altid til at finde direkte på produktet - husk at vælge størrelsen for at se leveringstiden for den konkrete størrelse. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage og vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.

Der er fri fragt på CareOfCarl.dk hvilket betyder at fragtomkostningerne er 0 kroner for levering, uanset om det er til pakkeshop, nærmeste posthus eller med omdeling til den angivne adresse.

§4 Pris
Care of Carl forbeholder sig ret til forandringer i sortimentet også evt. inden et køb er gået igennem. Vi reserverer os desuden for at varer som indgår i sortimentet kan blive udsolgt og derfor ikke er mulige at levere.

Care of Carl reserverer sig for eventuelle trykfejl i tekster og kan heller ikke stille garanti for at alle billeder gengiver produkterne helt eksakt i forhold til produkternes virkelige udseende. Care of Carl forbeholder sig retten til at justere priser og eventuelle åbenlyse prisfejl.

Hos CareOfCarl.dk kan du bestille dine varer online. Alle priser hos Care of Carl - på web-adressen CareOfCarl.dk - er inkl. moms.

§5 Betaling
Der tages ikke gebyr ved betaling på CareOfCarl.dk. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Det er ikke muligt at forudbetale for sine køb via kontooverførsel. Kun betaling via ovenstående kredit- og debitkort er muligt.

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og Paypal.

PayPal
Du kan betale med PayPal. Vælg betalingsløsningen i ”kassen” og følg derefter anvisningerne. Det er nødvendigt med en konto hos PayPal for at kunne gennemføre betalingen. Har du endnu ikke dette, er det nemt at registrere sig. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer.

Mobilepay
Du kan betale via MobilePay, men kun hvis din MobilePay-konto er sat op med et Dankort eller VISA/Dankort. MobilePay-kontoer som er opsat med Mastercard eller VISA, fungerer ikke. Efter betalingen vil dine varer blive afsendt og der bliver ikke tillagt nogle ekstra afgifter/gebyrer. Ved tilbagebetaling bliver pengene tilbagebetalt til kortet, som er koblet op til MobilePay-kontoen.

Klarna faktura
Fakturaen sendes fra Klarna via mail og du har altid 14 dages betalingsfrist fra varerne er blevet afsendt. Der er mulighed for at udvide med 10 ekstra dage gratis ved at kontakte Klarna. Hvis ikke du har modtaget din faktura kan du kontakte os eller logge ind på ”Mine sider” på Klarnas egen hjemmeside. 

I tilfælde af forsinket betaling vil der blive sendt en rykkerskrivelse med et gebyr på 100 kr. Hvis betalingen fortsat udebliver, vil der blive sendt et inkassovarsel med yderligere gebyr.

§6 Fortrydelsesret
CareOfCarl.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Den nemmeste måde at udnytte din fortrydelse ret, er at anvende standardfortrydelsesformularen som er vedlagt sammen med din order. Alternativt kan du sende os en email på og få tilsendt en ny formular eller du kan anvende standardfortydelseformularen fra E-mærket, som du finder her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Returner pakken som en normal returpakke jf. punktet Returneringer. Der SKAL anvendes en autoriseret returlabel, hvis fragten skal være gratis.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Det tager typisk mellem 2-5 arbejdsdage fra vi har modtaget din retur, til pengene er synlige på din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Care of Carl
Källegatan 6-8
503 38 Borås
SE

HUSK: Ved benyttelse af fortrydelsesretten er returneringen fragtfri. Returner pakken som en normal returpakke jf. punket Returneringer. Der SKAL anvendes en autoriseret returlabel, hvis fragten skal være gratis.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på CareOfCarl.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Før varen sendes retur, skal der indsendes billeder af fejlen eller defekten til vores kundeservice, info@careofcarl.dk, som indledningsvist skal godkende fejlen. Er kundeservice enige i reklamationen, sender vi en returlabel til dig, som du herefter klistrer på pakken og sender retur fra dit nærmeste posthus.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. En kvittering for afsendelsen er påkrævet, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

§7 Force majeure
Care of Carl er fritaget for straf for manglende opfyldelse af visse forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis fejlen skyldes force majeure, som beskrevet nedenfor. Force majeure anses for at omfatte regeringshandlinger eller undladelse af samme, ny eller ændret lovgivning, faglige konflikter, blokader, brand, oversvømmelse, sabotage, uheld i større omfang eller naturkatastrofer. Force majeure indebærer ligeledes administrative beslutninger, som påvirker markedet negativt, såsom restriktioner, advarsler, forbud mod salg, unormal nedgang i markedet eller hvis virksomheden er udsat for kriminel aktivitet.

§8 Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr.

www.CareOfCarl.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Spørgsmål til handelsbetingelser
Såfremt du har nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du meget velkommen til at ringe til vores kunderådgiver på telefonnummer 89 88 00 11 og vi vil nemt og hurtigt hjælpe dig.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.

Sweden

Norway

Denmark

Finland
Save my choice
Continue to Denmark »