✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Cargobukser

Ligesom meget andet tøj, er cargobuksen skabt med inspiration fra militær påklædning. Karakteristisk for cargobuksen er de store praktiske lommer som sidder på låret. Som sagt blev modellen oprindeligt skabt til brug af soldater, som havde god nytte af de store lårlommer, men i dag ses cargobuksen oftere i modebilledet og urbane sammenhænge sammen med en t-shirt eller skjorte og blazer.
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Pris

Fjern
Filtrer
Artikel 1-6 af 6

Cargobukser

Cargobukser kan kendetegnes ved sine distinkte lårlommer. Med et design der stammer fra uniform- og fritidsbukser, er de en meget afslappet buks. I de senere år har cargobukser også fundet vejen til den mere velklædte herrestil, og via en mere velskåret udførelse, kan bukserne matches med f.eks. en blazer som vil give en interessant velklædt kombination. Visuelt udgør lårlommen en detalje, der kan gøre at bærerens ben opfattes som kortere end hvad de egentlig er. Dels fordi lommen visuelt bryder den vertikale linje langs benene, og dels tilføjer bredde til buksebenenes omfang.

Med en stærk forbindelse til sin praktiske oprindelse, bliver cargobukserne en meget naturlig del i en velklædt stil, inspireret af outdoor og urban hiking. Et par cargobukser båret med en grov blazer i tweed eller fløjl, en oxfordskjorte og en quiltet vest udenpå eller under jakken, samt et par lækre snørestøvler, giver en tidløs, stilfuld og aktiv elegance, der passer lige så godt til hyggelige stunder med vennerne på caféen, som til lange gåture i byen og naturen. Med andre ord, er de en rigtig god måde at holde et højt stilniveau i dit fritidsoutfit på.

Få mere inspiration til hvordan du gør cargobukser til den del af din stil i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »