Log ind

Chinos

Chinos er luftige forårs- eller sommerbukser, som ofte er fremstillet i bomuld, i et løst og blødt stof. Chinos er en perfekt kombination af det stilrene og afslappede udtryk, hvilket gør dem brugbare både til fest og hverdag. Brug et par chinos sammen med en skjorte og en blazer for et formelt udtryk eller med en ganske almindelig t-shirt for et mere afslappet look. Mulighederne og anvendelsesområderne er mange, hvilket også er en af de primære grunde til den store popularitet chinos har opnået.
Blandt nogle af vores mange chinos-mærker finder du bl.a. Incotex, NN07, Morris og Polo Ralph Lauren, som leverer chinos med både regular fit og slim fit pasformer og i forskellige farver.
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-60 af 148

Chinos

Chinos er den mest anvendelige buks i mandens garderobe. Når man bygger en langsigtet basisgarderobe, bør enhver mand eje mindst et par chinos i en beige eller khakifarvet tone. Andre meget let anvendelige farver på chinos, er lysere toner af grå, brun og beige. Chinos er den perfekte buks til en blazer, der er noget mørkere end buksen, samtidigt med at de passer lige så godt til et par hvide sneakers og en hvid t-shirt. Præcis som med mange andre buksetyper, er pasformen utrolig vigtig, og noget som man skal være opmærksom på.

Chinos der sidder meget tight på benene, er sjældent smigrende. Den bedste benvidde på chinos, kan beskrive som værende kropsnær men ikke tight.

Chinos kommer i mange forskellige snit og modeller, med varierende detaljer som benvidde, længde, taljens højde og forskellige udførelser på bukselommerne. Normalt ser man chinos uden nogle søm syet i benene, men hvis dine chinos leveres i den såkaldte rålængde, det vil sige i fuld længe der skal lægges op hos en skrædder, kan det let gøres. Det er kun fantasien der sætter grænser for de mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere om hvordan du får mest ud af dine chinos i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »