✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Fløjlsbukser

Fløjlbuksen er en klassisk buks, som ofte forbindes med den klassiske britiske stil. Nogle forbinder måske fløjlsbuksen med en gammel støvet professor eller de vilde 70'ere, men det er langt fra sandheden. Faktisk har fløjlsbuksen, og fløjl generelt, oplevet lidt af en genopstandelse her de seneste år og ses mere og mere i modeverdenen. Det karakteristiske for fløjlsbuksen er den stribede struktur i stoffet. Netop strukturen og den kraftige kvalitet gør, at fløjlbuksen egner sig særligt godt til efteråret og den koldere årstid. Eksempelvis sammen med en blazer i fløjl og en klassisk oxfordskjorte
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Størrelse:

Farve:

Materiale:

Pris:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-5 af 5

Fløjlsbukser

Fløjlsbukser er den stilfulde mands bedst bevarede hemmelighed. De deler ofte stilinteresserede mænd i to lejre: De mænd der elsker dem, og dem som på ingen måde kunne finde på at bære dem. Fløjl er dog misvisende blevet sat i bås, som noget der hører fortiden til, eller hos nogle bestemte person-stereotyper. Uanset hvad din egen opfattelse, eller erfaring af fløjl er, mener vi nu at man lige bør give dem en ekstra chance.

I store dele af verden kalder man fløjl for Corduroy, som kommer fra ordene "cord" og "duroy". "Cord" referer til de lange striber i strukturen og "duroy" referer til et meget slidstærkt stof. Der findes en populær myte, der fortæller at corduroy kommer fra "Cord du roi" som er fransk for "Cord of the king", men det er altså ikke rigtigt. Fløjl fungerer rigtig godt sammen med andet groft stof som denim, flannel og tweed. En denimjakke, eller en blazer i tweed eller flannel, er derfor perfekt til overdelen. En rullekrave nedstoppet i bukserne, er også en tidløs klassiker. Uanset om fløjlsbukserne bæres for sig selv, eller som en del af et jakkesæt, vil de altid være stilmæssige rette at bære. Som med flannel, gør sko i ruskind sig rigtig godt sammen med fløjlsbukser. 

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »