✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Funktionelle bukser

Filtrer
/ sorter

Mærke:

Farve:

Størrelse:

Materiale:

Pris:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-9 af 9

Funktionsbukser

Funktionsbukser er fremstillet til at være praktiske, men i de senere år har der været meget fokus på modeller der også tager hensyn til stil. Vores funktionsbukser giver, som navnet antyder, en forbedret funktion der beskytter mod vind og vejr, samt er mere slidstærke.

Visse funktionsbukser har et design der tydeligt viser, at de er fremstillet med det primære formål at være praktiske, hvilket gør dem ideelle til vandring eller anden fysisk aktivitet. Samtidig har buksen et snit der gør at den ser stilfuld ud på bæreren. Denne egenskab gør funktionsbuksen interessant at eksperimentere med stilmæssigt. Kombiner dem med grove blazere og pæne sko med grove såler, og skab en interessant fusion mellem en velklædt stil og en outdoor-følelse.

Visse funktionsbukser kan blive en perfekt og praktisk løsning for dig der eksempelvis behøver at cykel til og fra arbejdet, men hverken har tid eller mulighed for at skifte outfittet, når du ankommer til kontoret. I denne situation er galocher et spændende og funktionelt tilbehør, der kan forlænge og komplettere funktionsbuksens praktiske nytte. Skab en urban outdoorstil, med en blazer båret under en foret vest, og måske nogle klassiske støvler som du kan matche med en bælte for at skabe en helhed.

Få mere inspiration om funktionsbukser i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »