✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Læderjakker

Læderjakken er en klassiker når det kommer til mandens overtøjs-garderobe og er et fantastisk stykke overtøj til at bryde med den mere klassiske "pæne" stil. Med en læderjakke får du noget kant og attitude over dit outfit. 
Læderjakken kommer oftest i sort eller brune nuancer, men fås også i en lang række andre farver, alt efter hvad man er til. Udover farven fås læderjakken også i mange forskellige afskygninger og former, hvilke hver især har været eller er associeret med diverse subkulturer, såsom eksempelvis greasers, motorcyklister, millitærpiloter og musikkulturerne rock og punk. Blandt disse er læderjakken både blevet brugt af praktiske, funktionelle og fashionable grunde og til dels også på grund af dens særlige intimiderende attitude. Blandt kendte personligheder som har været med til at popularisere læderjakken finder man blandt andet Marlon Brando og særligt James Dean, som er kendt for looket med jeans, t-shirt og læderjakke. 

Vores sortiment af læderjakker omfatter blandt andet et bredt udvalg af læderjakker fra det traditionsrige britiske mærke Belstaff, som har en lang tradition for motorcykelinspirerede læderjakker.  

Bær din læderjakke simpelt sammen med et par sorte jeans, sorte brouges med kraftige såler og en hvid t-shirt for et rock n' roll-agtigt look. Alternativt sammen med en åbentstående skjorte for et mere klassisk look.

Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Materiale:

Pris:

Fjern
Filtrer
 Nipet Leather Jacket Black
3999.-
 Leather Bomber Jacket Black
Nyhed
5899.-
 Leather Jacket Black
4699.-
 Suede Bomber Jacket Camel
Nyhed
3999.-
Artikel 1-26 af 26
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »