Log ind

Du er nu logget ind!

Gå til Mine Sider
✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Skrædderservice

Vi ved at en blazer ikke nødvendigvis har den perfekte ærmelængde fra starten eller at et par bukser måske skal lægges lidt ud. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at det skal rettes til hos en skrædder for at sidde helt perfekt. Hos CareOfCarl.dk tilbyder vi derfor skrædderservice på udvalgte produkter og mærker.

Skrædderservicen indebærer et bidrag til justering eller tilpasning af udvalgte produkter hos en skrædder, hvor vi dækker omkostninger for op til 250 kr. Får du justeret et produkt dækket af skrædderservicen og omkostningerne overstiger 250 kr., så vil du selv skulle betale den overskydende difference. Eks. hvis skrædderomkostningerne ender på 300 kr., så dækker Care of Carl 250 kr. og du skal selv betale de resterende 50 kr.

Skrædderservicen gælder én gang per produkt og kan bruges både i forbindelse med købet eller ved en senere lejlighed, eksempelvis ved justering som følge af forandring i vægt. Rent praktisk fungerer det på den måde, at du som kunde selv tager de pågældende produkter til skrædderen, får foretaget de ændringer du ønsker og derefter gemmer kvitteringen, som du sender per mail til info@careofcarl.dk.

Følgende produkter er omfattet af skrædderservice:


VIGTIGT! Skrædderservice er kun gældende ved fremvisning af gyldig kvittering og kan ikke byttes til tilgodehavende, nedslag i prisen eller lignende.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »