Kategorier
Inspiration
Udvalgte varemærker
Varemærker
kunderådgivning
Information
 • Barbour
 • Barbour
 • Barbour

  Barbour

  I 1894 flyttede skotten John Barbour til Newcastle. Inspireret af nordsøfiskernes slidstærke tøj, som var fremstillet af sejldug og dyppet i olie, begyndte han at producere tøj, der var beregnet til brug på de regnfyldte skotske højsletter og vindfyldte britiske kystbyer. Siden dengang har Barbour produceret stilfuldt og klassisk tøj i højeste kvalitet, til folk der kun vil have det bedste. 

   

  Meningen med tøjet er at det skal kunne bæres både på landet, men også i storbyen. I dag er Barbour Kongelig Hofleverandør til Storbritanniens samtlige tre hof.  

 • Barbour jackor

  BARBOUR JAKKER

  Fra 1894 og frem til i dag er J Barbour and Sons blevet drevet af familien Barbour, som både i medgang og modgang, har drevet John Barbours arv gennem flere generationer. En af de egenskaber som er kendetegnende ved Barbours klassiske voksede jakker, er holdbarheden. Jakkerne består nemlig af omkring 200 dele, som er syet sammen via omkring 15.000 sting.

   

  Modellerne Bedale, Beaufort og Border har, takket være et tidsløst godt design og høj kvalitet, været i sortimentet i over 30 år, og er ekstremt populære både hos almene borgere, musikikoner og kongelige.

  Læs mere om Barbour og deres produktion her »

 • Barbour

  JOHN BARBOUR

  John Barbour er født og opvokset på en gård i Galloway i det sydvestlige Skotland. Da han var omkring  20 år forlod han gården for at prøve lykken på den anden side af grænsen, i den nordøstlige del af England, hvor han i 1870 startede som omrejsende tøjforhandler. Et år efter han forlod sit fødested blev han gift med sin barndomskærlighed Margaret Haining.

   

  Hun endte med at give ham intet mindre end ti børn, og skulle eftersigende havde haft en stor indflydelse på opstarten af J Barbour and Sons.

Filtrer / Sorter
Vis kategori:Update

Sorter:
Artikel 1-60 af 136
1  2  3  Næste »  |  Vis alle

 • Artikel 1-60 af 136.