Log ind

Hørbukser

Hørbuksen er et stilfuldt og luftigt alternativ til chinos eller shorts i sommerhalvåret. Den lette og luftige struktur i hør-stoffet og det lidt grove udseende, er både praktisk og stilfuldt til de varme sommerdage. Match et par hørbukser med en hørskjorte fra Eton, et par espadrillos fra Castañer og et par elegante solbriller fra Oliver Peoples for et sommerligt outfit, der både passer til strandbaren eller en gåtur på havnepromenaden.
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-47 af 47

Hørbukser

Hørbukser er en rigtig sommerklassiker i den velklædte mands garderobe. Hørstoffet har en tendens til at krølle når man bruger det. Det gør til dels at tøj i hør anses for at være meget uformelt, men også at mange mænd vælger ikke at købe tøj i hør af den årsag. Vi vil dog opfordre jer til at omfavne hørstoffets tendens til at krølle, da det blot giver lidt ekstra charme ifølge os. Et beige jakkesæt i hør, båret med en hvid hørskjorte eller t-shirt, barfodet på en strand, solbriller med brunt stel i højt kvalitet, buksebenene smøget op for at undvige at de bliver våde er, ifølge os, indbegrebet af den mandlige sommerstil på et højt niveau.

Hør bukser kan som så mange andre bukser, bæres både til en afslappet stil, og til et mere velklædt stilfuld outfit til mere afslappende sammenhæng. Hør er meget luftigt at bære, hvilket gør at det er meget behageligt og køligt om sommeren. Hørbukser i grovere stof, er også gode til den mere kølige del af året, da stoffets grove overflade bliver en interessant stildetalje. Det bliver allerbedst hvis hør er blandet med bomuld. Jo mere bomuld stoffet indeholder, jo tættere og varmere bliver det. 100% hør er derfor bedst om sommeren.

Bliv inspireret af hvordan du kan bære hørbukser i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »