Log ind

Bukser

Uanset om du vælger et par jeanschinos eller mere formelle flannelsbukser, så skal modellen føles behagelig på kroppen og sidde godt. Opnå hurtigt en velklædt stil ved at kombinere et par lidt finere bukser med eksempelvis en buttondown-skjorte og en blazer eller strikket cardigan. Vores udvalg af bukser byder både på bukser fra de store kommercielle varemærker, men også fra specialister såsom Incotex, Jacob Cohën og Levi's, som alle fremstillet bukser i absolut højeste kvalitet. 
Filtrer
/ sorter

Underafdeling

Varemærke

Farve

Størrelse

Materiale:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-60 af 258

Bukser

De bukser du vælger at bære, kan forandre hele indtrykket af din stil. Pasform i taljen og længden på buksebenene, vil tydeligt påvirke hvordan dine bukser ser ud på dig. Ud over pasformen er det detaljer som taljens højde, benvidden, lommer, og buksebenenes længde, som vil påvirke stilindtrykket af dine bukser. Valg af farve, stoffets tykkelse og tekstur, er alle faktorer som spiller ind, når buksernes opleves som sommer- eller vinterlige. Bukser i let hørstof er meget sommerlige, mens bukser i flannel og fløjl, med sin vægt og tekstur, fremstår som mere efterårs- og vinterlige. Jeans og chinos kan let bæres året rundt, og indtrykket af dem varieres via tøjet du bærer til.

Hvis du foretrækker chinos og jeans, eller mere velklædte jakkesætsbukser og bukser med høj talje og læg, vil dine bukser sige meget om din stil. Finere bukser kan sammen med en t-shirt og sneakers, give en meget interessant stilkombination, præcis som afslappede bukser kombineret med formelle skjorter og blazere kan. Uanset om du kombinerer et par velklædte bukser med en blazer, eller et par jeans med en t-shirt, er det dig selv og din kreativitet der sætter stilniveauet. Læs mere om hvordan du kombinerer bukser i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »