✓ FRI FRAGT  ✓ 1-3 DAGES LEVERING

Sweatpants

Sweatpants eller joggingbuksen, som den også bliver kaldt, er som udgangspunkt beregnet til hjemlig hygge eller træning, men fås efterhånden også i flere mere dressede modeller, der også kan bruges til hverdag. Sweatpants er ofte fremstillet i samme stof som sweatshirts, hvilket er en blød og forholdsvis kraftig bomuldskvalitet. Hos os finder du både de afslappede modeller, såvel som de mere hverdagsagtige. 
Filtrer
/ sorter

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Materiale:

Pris:

Fjern
Filtrer
 Tracksuit Sweatpants Black
799.-
 Track Pant Navy
1299.-
 Cotton Lens Sweatpants Grey
Nyhed
1199.-
 Darell Sweatpants Grey
849.-
Artikel 1-51 af 51

Sweatpants

Sweatpants er en klassisk sportsbuks, der gør sig bedst i marineblå eller gråmeleret. De fører tankerne til det nordamerikanske collegeliv, med en klassisk elegance. Ikke overraskende anses sweatpants for at være noget af det mest afslappede man kan bære, og i mange tilfælde er de også relateret til sport og fysisk aktivitet. Det er en buksemodel der egner sig bedst til hyggelige stunder i hjemmet. Hvis man skal til en seriøst samtale på arbejdet, eller til et vigtigt møde, bør dine sweatpants blive i hjemmet.

Af alle buksetyper i vores sortiment, er denne den eneste som udelukkende bør bæres med et par sneakers på fødderne, og en t-shirt, sweatshirt eller hoodie på overdelen. I de senere år er der blevet fremstillet sweatpants i eksklusive materialer som kashmir og andre fine uldkvaliteter. Stilmæssigt er det dog samme afslappende udtryk de udstråler, og de anvendes derfor med fordel som overtøj på vej til eller fra yogastudiet, fitnesscentret, fodboldtræningen eller løbeturen.

Sammen med tilbehør som en weekend bag i god kvalitet, skønne sneakers og måske en foret vest over din hoodie, bliver dine sweatpants en del af et aktivt look. Udforsk vores brede udvalg af sweatpants og find din egen favorit.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »