Log ind

Shorts

Filtrer
/ sorter

Underafdeling:

Varemærke:

Farve:

Storlek

Fjern
Filtrer
Artikel 1-27 af 27

Shorts

Shorts kan være både velklædte og afslappede. Der findes en myte der siger, at rigtige mænd ikke bære short, hvilket ikke kunne være mindre sandt. Shorts hører hjemme i enhver mands basisgarderobe, og med et par bomuldsshorts i beige, grå, marineblå eller khaki, samt et par shorts i blå denim, og et par i sorte, har du alt du behøver.

Shorts kommer i mange udførelser og længder, og den optimale længde på shorts for de fleste mænd slutter lige over knæet. Det skaber en skøn, tidløst og stilfuld visuel balance. Shorts der slutter længere oppe på låret, ender ofte med at være mere fritids- eller sportsbetonede. Shorts med en længde der slutter under knæet, er ofte en anelse brede og har en tendens til at få bærerens ben til at se korte og brede ud.

Kombiner shortsene med oxfordskjorter eller denimskjorter, samt et par loafers eller sejlersko. Til shorts bør du bære dine sko uden strømper. Hvis det føles underligt, ikke at bære strømper, anbefaler vi at du bærer strømper med et lav skaft, så de ikke kan ses over skoen. Synlige strømper i sko til shorts er altid et faux pas. Ved sport er det naturligvis okay at bære strømper i dine sko når du bærer shorts. Vælg tilbehøret til shortsene med omhu, da de er mere visuelle end normalt, og spiller en større og tungere rolle i helhedsindtrykket på outfittet. Et bælte og et armbåndsur i høj kvalitet forhøjer outfittets stilniveau markant.

Mere inspiration om shorts findes i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »