Log ind

Polotrøjer

Filtrer
/ sorter

Underafdeling:

Varemærke:

Farve:

Størrelse:

Pasform:

Logo/motiv:

Mønster:

Fjern
Filtrer
Artikel 1-60 af 260

Poloer

Poloen som den ser ud i dag, har været en del af den velklædte mands garderobe i over 90 år. Den oprindelige polotrøje blev skabt af franskmanden René Lacoste i 1933, som en idealistisk overdel for sport og fritid, på grund af dets gode elasticitet og slidstyrke. En marineblå polo passer til de fleste bukser og begivenheder. Du kan bære den med et par jeans, eller et par beige chinos og shorts for en afslappet og tidløs stil.  Den er en perfekt følgesvend til et par shorts, til de meget varme sommerdage, og til afslappede tilfælde for et tidløst, stilfuldt og afslappet indtryk.

Stilmæssigt findes der rig mulighed for, at have poloer i mange forskellige farver i sin garderobe. Pasformmæssigt bør du vælge polotrøjer på samme måder, som du vælger afslappede skjorter. Mange mænd begår den fejl, at vælge en for stor polo, men på den anden side må den heller ikke være for tætsiddende. En langærmet polotrøje er en god måde at gøre din blazer mere afslappet på, mens stoppet ned i et par velklædte bukser med høj talje, giver den dig en meget elegant, afslappet og velklædt stil.

Hvis du i stedet bærer den ud over et par jeans eller chinos, hæver polotrøjen din stil markant. Søg inspiration om polotrøjer i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Denmark »